Blogit
Teini talossa

Tärkeitä uutisia

Itse luen enää nykyään aika harvoin paperilehtiä – luen lehdet lähinnä netissä. Siinä on sellainen hyvä puoli, että pysyy tooosi hyvin kärryillä maailman tapahtumista.
Nettilehdissä nimittäin julkaistaan paljon tärkeämpiä uutisia kuin paperisissa versioissa, joissa hölistään vain jostain Nokian osavuosikatsauksesta.
Esimerkiksi tänä aamuna iltapäivälehdet ovat hemmotelleet minua (ja monia muita, koska nämä ovat suosituimpia uutisia) seuraavilla otsikoilla:

1. Vau, millaiset muodot Lindsay Lohanin kaksoisolennolla on!
2. Eikö Tulisa olekaan maailman seksikkäin nainen? – Katso uusi top 10!
3. Megan Fox kiehnää sängyssä ilman housuja – katso kuuma kuva!
4. Lady Gaga: ”Tällaisesta seksistä nautin eniten!”
5. Donner & Enbuske: Ruotsinkieliset naiset ovat kauniimpia kuin suomenkieliset
6. Rihanna latasi härskit kuvat nettiin strippiklubilta
7. Hän on kuumin leijona – Kurnau
8. Huh mikä rantapeto Criminal Minds –tähti onkaan

Te raukat, jotka vielä niitä Hesareitanne siellä aamiaispöydässä tavaatte, ette ymmärrä mitä olette menettäneet. Luuletteko te, että Kreikan tai Ranskan vaalit ovat jotenkin tärkeitä, häh? Eivät ole. Koska tunnen vastuuni vakavastiotettavana journalistina, haluan avata teille uuden, kiehtovan maailman, mistä syystä kerron teille nyt, mitä näiden kiehtovien otsikoiden takana on – vain yhden klikkauksen päässä!

1. En tiedä kuka on Lindsey Lohan, mutta hänen kaksoisolennollaan kieltämätä on aika timmi kroppa, minkä lisäksi hän pitää pikku pikku bikineistä.
2. En tiedä kuka on Tulisa, mutta tuolta löytyisi kymmenen ihan hyvännäköisen naisen kuvat.
3. ”Megan Fox kiehnää sängyssä ilman housuja” on sikäli hieman liioiteltu otsikko, että hänellä on kyllä housut jalassa. Sen verran pitää paikkansa, että hän makaa sängyllä, mutta ei se oikein kiehnäämiseltä näytä.
4. Lady Gaga pitää siitä, että häntä dominoidaan.
5. Näin on.
6. Niilläkin on kaikilla vaatteet päällä.
7. Se on sit Mikko Koivu.
8. Merestä nousee aika lihaksikas mies.

Kas näin se maailma tuli taas hieman selkeämmäksi! Nyt pihahommiin.

 

Kommentit (2)

  1. Muori

    Kyllähän nettilehdillä omat hyvät puolensa on ja tieto kulkee huomattavasti etanalehteä nopeammin. Mutta paljon liikkuu turhaakin tavaraa – ja tämmöinen vanha fossiili kun olen, niin väitän laadun kanssa olevan niin ja näin. Lukijoiden kommentit ovat vielä luku sinällään… Jos oma pärstäni tai toilailuni päätyisi jostain syystä iltapäivälehtiin, niin enpä totta vieköön lähtisi yleisön antamia tyylipisteitä tavailemaan ja soisinpa ettei niitä kävisi vilkuilemassa kukaan lähimmäisistänikään. En ole vakuuttunut siitä, että se siellä vellova viha ja nyrkkien heristely mitenkään olennaisesti kenenkään oloa parantaa ja henkistä hyvinvointia nostattaa…

  2. roope lipasti

    Myönnettäköön, että esimerkiksi Hesarin Kuukausiliite on kyllä edelleen yleensä ihan oikeasti kiinnostava lehti, jossa on hyvintoimitettuja, kiinnostavia juttuja.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *