Blogit
Teini talossa

Takaisin normiin

Tiistaina, vihdoin, alkaa ihana arki. Koulu ja hiljaisuus ja ennen kaikkea Simpsonittomuus. Vaikka pidän niistä, niin joku raja sentään (ei, itse en ole katsonut yhtään). Ja sitten on tämä eri aikavyöhykkeillä eläminen: itse herää kuudelta, viimeiset perheestä kahdeltatoista. Eikä siinä auta (melkein) mikään. Ongelmia syntyy mm. lounaan kanssa sekä iltaisin, kun oikeat ihmiset (=minä) haluaisivat mennä nukkumaan.

Ja kuitenkin: olihan tässä taas kaikenlaista. Puita kaatui ja tanner tömisi, mikä on aina jännittävää. Ikinä ennen ei ole tammikuussa voinut hakea teepaita päällä postia kuolematta viluun ja hyhmään. Sain myös itselleni älykännykän, joskaan sen mukana ei tullut älyä, mikä oli pienoinen pettymys ja aion haastaa Samsungin harhaanjohtavasta mainonnasta oikeuteen. Lisäksi ne erheellisesti väittivät, että sormillani pystyy käyttämään moista vehjettä.

Unohtaa ei sovi sitäkään, että nuorimmainen sekosi joululomalla taikatemppuihin ja on vain ajan kysymys, että hän hävittää omaisuutemme eikä saa sitä enää takaisin.

Että sellainen loma.
 

Kommentit (2)

  1. nipsu

    Jee suomessa oli siis vielä toinen henkilö (siis alle 50v) jolla ei ollut älypuhelinta! Kerroppa lisää älypuhelinkokemuksiasi, olen sitä kovasti harkinnut, mutten ole sitä vielä tosin tarvinnut. nokia liukukansipuhelin värinäytöllä toimii saletisti – -puhelimena. ja mihin sitä muuhun tarttee? Mies tai tyttö jos on mukana voivat katsoa kattoa netit, kartat ja ottaa kuvat. (eli hienosti sanottuna olen siis ulkoistanut nämä palvelut.. )eniten pelkään sitä kosketusnäyttöä, se tekee mitä haluaa eikä tottele mun komentoja..

  2. Jaana

    Olihan noita pyhiä kerrakseen. Meillä höperryttiin pariksi päiväksi töllön ääreen tuijottamaan silmät soikeina Teemalta Villen ihmeellisiä seikkailuja, ja senhän tietää mitä siitä tällä kymmenellä seuraa: jäykistyneitä lihaksia. Eli ei ihan viisasta, mutta kuuluu lomaan… Mukava on kuitenkin taas vaihteeksi arkeen palata. Ei tarvitse enää niin kovin kilttinäkään olla; joulunajan virallisesti loputtua loppiaiseen, pukkikin on jo Korvatunturilla kaikkine tonttuineen. Palataan kiltteyteen taas lähempänä ensi joulua…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *