Blogit
Teini talossa

Synttärit

Minulla on tänään synttärit, täytän 41 vuotta. Päivä on sujunut, kiitos kysymästä, työn merkeissä; aamulla söimme yhdessä aamiaista ja sain pari lahjaakin, mutta muuten suuria ilotulituksia ei ole nähty.
Tosin yksi asia…
Nimittäin Facebook. Sehän kertoo aina seuraavan viikon synttärisankarikaverit, minkä seurauksena merkkipäivän viettäjä saa kymmeniä ellei satoja synttärionnitteluja. Se on jotenkin hyvin lapsellisella tavalla mukavaa. Kun nimittäin vihdoin tässä iässä on päässyt siihen, ettei noteeraa vuosipäiväänsä mitenkään, tuskin edes muistaa sitä, niin sitten yhtäkkiä kaikki kaverit ja tutut muistavat sen. Kaupassa tänään eräs lapsuudesta tuttu onnitteli, vaikkemme ole olleet juuri missään tekemisissä sitten 80-luvun.
Ja kyllä: kyllä se tuntuu mukavalta kun muistetaan. Ei sitä tunnetta ikä vie mihinkään, ei vaikka kuinka olisi sitä mieltä, ettei tässä enää mitään synttäreitä vietetä.

 

Kommentit (5)

 1. Satu

  Myöhästyneet synttärionnittelut 🙂 Ja kiitos mainioista jutuistasi, näitä lukemalla sitä ihmispolo piristää ankeankin päivänsä valoisaksi 😀

 2. Satu J. V.

  Myöhästyneet synttärionnittelut! Olen niinikään syntynyt 19.7., mutta vuosimallia – 69. Olen ajatellut, että miksiköhän blogia on mukava lukea. Tässä voisi olla yksi pieni selitys, vaikka en horoskooppeihin ihan täysin rinnoin uskokaan:)

 3. Roope Lipasti

  PIkkuveljen vaimokin on syntynyt 19.7.
  Eiköhän voida sopia, että se on jotenkin oikein erityisen merkittävä päivämäärä!

 4. Muori

  Myöhästynyt osanottoni – eli paljon onnea! Onnittelujen saaminen ja juhliminen on aina mukavaa. Ihan jo siinäkin mielessä kun nykyisin elämä on monesti niin kiireistä, ettei ilman hyvää syytä tule enemmälti kyläiltyä ja synttärithän ovat aina hyvä syy. Tai kissanristiäiset… Olen tänään menossa sellaisiin – ihan siis noin kirjaimellisesti… Toivottavasti en pääse/joudu sylikummiksi – harva kissa taitaa erityisesti tykätä turkkinsa kastelusta…

 5. Roope Lipasti

  Oikeat kissaristiäiset, vau!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *