Blogit
Teini talossa

Supersankarievoluutiota

Katselin vanhoja valokuvia ja tulin samalla todistaneeksi evoluutioteorian oikeaksi (jos siitä nyt oli epäilyksiä jollain). Vasemmalla on esikoisen ensimmäinen hämähäkkimiesasu noin vuodelta 1999, se on ihan hänen omaa haute couture –designia (huomatkaa myös sormien eli seitittimien asento).

Parin vuoden sisällä luonnonvalinta karsi pikkuhousut päästä, kasvatti rintaan vetoketjun sekä naamaan seittikuvion (oik. kuva), minkä lisäksi se nosti sankarin halkolaatikon päälle sekä soi hänelle silmät, joiden läpi kun katseli, halkolaatikko muistutti aika paljon pilvenpiirtäjää. (Voi pojat, kuinka ovat evoluution tiet arvaamattomat!)
 

Kommentit (1)

  1. Jaana

    Selitäpäs vielä semmoinen juttu, miksi ja miten pienet pojat ylipäätään jossain evoluution vaiheessa ylipäätään tykkää vetää päähänsä juuri ja nimenomaan kalsarit… Oletko muka ikinä nähnyt yhtään tyttölasta koketeeraamassa kukikkaat pikkupöksyt päässään? Minä en. Mutta meiltäkin löytyy vanhoja valokuvia karmeista kalsarinaamioista sankareista. Ehkäpä joku muotiguru voisi ihan noin tasa-arvon nimissä pistää seuraavana itsenäisyyspäivänä hörhelöpöksyt jonkun linnaan matkaavan daamin kutreille…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *