Blogit
Teini talossa

Sirkukseen!

Nuoriso on keksinyt uuden paheen. Sen nimi on diabolo ja nimestä päätellen se on jotain saatanallista, kuten nuorison harrastukset yleensäkin.

Ei vaiskaan: kävi ilmi, että se onkin eräänlainen versio jojosta. Se on tiimalasin muotoinen hyrrä, jota pyöritetään kahden kepin välissä olevalla narulla. Sillä voi tehdä kaikenlaisia temppuja ihan niin kuin jojollakin ja kaikkiaan se näyttää aika hauskalta.

Hauskaa on myös se, että tietokoneiden valtakaudella tuollaiset vanhanaikaiset jutut aina välillä tulevat muotiin. Että ihan kädentaitoja halutaan kehittää, diabolohan on eräänlaista jonglöörausta.

Meillä kun on pihalla jo ennestään trampoliini ja nyt sitten tätä jonglööriosastoa ja meikäläinenkin käy pellestä, niin ihan tässä voisi kohta kiertävän sirkuksen perustaa. Vaimo voisi myydä lippuja, me muut esiintyisimme ja lopuksi areenalle tuotaisiin kissamme, joka saisi toimittaa leijonan virkaa. Minä menisin piiskan ja tuolin kanssa samaan häkkiin sen kanssa ja yrittäisin viedä sen murot. Siitäkös syntyisi mahtava ja hurja taistelu!

Tervetuloa kaikki, lippuja voi varata täältä.
 

Kommentit (6)

  1. Roope Lipasti

    Voi kiitoksia kehuista! Se on kyllä totta, ettei kissalta kandee muroja käydä pöllimässä. Huonosti siinä käy. Ehkä me vaan näytetään sitä maailman suurimpana ja laiskimpana kattina.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *