Blogit
Teini talossa

Sijoitusvinkkejä

Mahtavaa! Hesarissa on sellainen infografiikka, jossa kerrotaan kuinka moni oman kotikunnan ihmisistä sijoitti Wincapitaan. Lietolaisista viis! Siis viisi, tarkoitan. Ja nyt tulee ne hyvät uutiset: itse en ollut niiden joukossa ja voin nauraa koko matkan pankkiin taskut täynnä Talvivaaran osakkeita.

Tässä siis sijoittamisen ammattilaisen neuvoni niille viidelle epäonniselle:

Sijoittamisessa tärkeintä on sijoittaa vain sellaisiin asioihin joita ymmärtää. Näin ollen esim. naisiin ei kannata sijoittaa (ainakaan jos on mies). Sen sijaan itseensä kannattaa. Niin kuin myös myös viinaan ja villiin elämään, tai jos on saavuttanut keski-iän, laadukkaisiin työkaluihin.

Suomen olosuhteissa kannattaa vielä huomioida, että rahojaan ei kannata laittaa kultakaivoksiin eikä valtion viinamonopoliin, sillä sellaiset tekevät maassamme tappiota. Mitä tulee pyramideihin, egyptiläisvalmisteiset ovat luotettavimpia.

Kommentit (1)

  1. Jaana

    Höpö höpö! Jos johonkin niin nimenomaan meihin naisiin kannattaa sijoittaa. Tuotto on vuositasolla ajateltuna täysin pomminvarma ja riskitön: nainen on joka vuosi vuoden vanhempi, ryppyjen ja kruntujen määrä pyssyy ja paranoo, ja painoarvokaan on harvemmin laskemaan päin… Ja sitä paitsi myö naiset ollaan kultia.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *