Blogit
Teini talossa

Ruoho-ongelma

Mitä silloin pitää tehdä, jos ei pysty leikkaamaan ruohoa, kun koko ajan sataa? Leikata sateessa? Mutta kun se on pirun sitkeää se sellainen pitkäksi kasvanut märkä ruoho.Menee leikkuri mäsäksi.

Herääkin kysymys, onko tällaisella kesällä palautusoikeutta? Mitä tekee kuluttajavirasto? Poliisi? TUKES?

Huhun mukaan aurinkokin tosin on nähty tänä kesänä, mutta taisin olla juuri silloin vessassa käymässä, enkä ehtinyt takaisin ennen kuin se oli jo hävinnyt.

Oletteko muuten panneet merkille, että sen laulun sanat, jossa lauletaan, että ”vielä on kesää jäljellä” saavat ihan uuden merkityksen: jos nimittäin se kesä, jota vielä on jäljellä, on tällaista, niin ei olisi väliksi.

Palatakseni siihen nurmikko-ongelmaan: monta päivää ei enää mene, kun tilanne on menetetty ja ruoho on niin pitkää, ettei siihen tepsi enää kuin leikkuupuimuri, eikä minulla ole sellaista.Voisikohan EU pääomittaa minua sen verran väliaikaisesta vakausrahastostaan, että saisin hankittua?

Jaa, yksi keino voisi olla vielä takataskussa… Moottorisaha!

Sellainen minulla on ja koska sillä kaatuvat puut niin ehkä myös heinä? Pitäkää peukkuja. Lähden kokeilemaan.
 

Kommentit (3)

 1. Sama juttu

  Roope. Sulle on ennenkin ehdotettu avuksi omaa lammasta. Kun se kesän hoitaa pihan heinätyöt, palkinnoksi voitte syödä sen pääsiäisenä.

 2. Muori

  Meillä on mietitty tuota lammas-hankintaa, mutta kyllä niitä kaksi pitäisi olla. Yksinäinen lammas itkisi vain ikävissään – eikä varmaan söisi edes sitä ruohoa… Mutta – kuka oikeasti tahtoo syödä lemmikkinsä tai ruohonleikkurinsa… En määä-ää-ää ainaskaan. En edes pääsiäisenä punaviinin kera…

 3. Roope Lipasti

  Niin, lammas olisi kyllä tosi hyvä. Tai pari lammasta, ne kun vissiin ihan oikeasti ovat sillä lailla lampaita, etteivät tule toimeen yksinään. Muorin kanssa olen kyllä samaa mieltä, ettei sellaista sitten voisi kuitenkaan syödä.
  Sitä paitsi tulisi villaa suuhun, eikä se maistu hyvältä.

  Sellainen hyvä puoli siitä olisi, että voisi laittaa kaikkiin virallisiin papereihin ammatiksi ”lammaspaimen”. Se olisi aikas tyylikästä!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *