Blogit
Teini talossa

Roope Rotten

Musta tuli punkkari.

Tai mua oli purru punkki. Siitä on ilmeisesti jonkin aikaa enkä ollut huomannut mitään. Se taas johtuu siitä, että oon säädyllinen ihminen enkä katsele saati koskettele itseäni keskeltä. Mutta siinä se nyt  kuitenkin oli lonkan kohdalla: kämmenen kokoinen laikku jonka keskellä puremajälki.

Totta puhuakseni muistin nähneeni sen aikaisemminkin kun oikein asiaa mietin, mut en ollut reagoinut siihen mitenkään, koska aattelin, että onhan noita. Joku tulee vanhetessaan ryppyiseksi, joku lihavaksi, joku kärttyisäksi ja joku vanhaksi niin että kaipa minä voin sitten tulla vaikka laikukkaaksi. Sehän olis oikeestaan aika makeeta:  olis sitten vähän niinku leopardi paitsi ilman häntää ja hitaampi, heikompi, huonompi kiipeilemään ja asuis Korkeasaaressa.

Lääkäri määräsi saman tien neljä kiloa penisilliiniä otettavaksi pitkin päivää kolmen viikon ajan, kaikkiaan siis 84 kilon annoksen. Näin ollen painan kuukauden päästä melkein 170 kiloa. Saakelin punkki.

Pahinta on, että jos se punkki on vaarallinen niin siltä voi saada mm. aivokuumeen. Olen koettanut tarkkailla itseäni nyt erityisesti kuumottavien ajatusten suhteen, koska ne ovat aivokuumeen ensimmäinen ja näkyvin oire. Heti jos sellaisia tulee pitää ajatella jotain mahdollisimman epäeroottista. Esimerkiksi päivätyön aloittamista kalarehutehtaalla.
 

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *