Blogit
Teini talossa

Rojalismia Liedossa

Raportti kodin tilasta: viikon verran on ensin purettu olohuoneen lattiaa ja nyt sitten rakennettu sitä. Se on viimeinen vanhan talon lattioista, jota ei ole tehty uusiksi ja sen yksi kulma oli sellainen, että jos sinne talvella laittoi yöksi vesilasin, aamulla se oli jäässä.
Mutta nyt ollaan siis loppusuoralla ja mikä parasta, minä pääsen työmaalta karkuun, koska lähdemme pienimuotoiselle kesämatkalle isoäitini luo Mänttään.

Raportti maailman tilasta: prinsessa sai prinssin ja me kaikki olimme oikein liikuttuneita. Suomeenkin pitäisi ehdottomasti saada kuninkaallisia, joiden mennessä naimisiin muut murheet, kuten Pohjois-Korean mahdollinen putoaminen MM-kisojen jatkosta, jäävät unholaan.

Eikös siellä Ruotsissa sitä paitsi vielä ole se yksi prinsessa, se nätimpi? Ehkä se voisi tulla tänne Lietoon vähän hallitsemaan? Minä voisin olla vaikka kamarineiti tai hovinarri. 

Kommentit (3)

  1. Muori

    Pakko tunnustaa istuneeni töllön ääressä aamuyölle asti, mutta kyllä kannatti. Oli se niin kaunista, romanttista ja liikuttavaa… Ja morsian… Olen aina pitänyt nuorempaa prinsessoista kauniimpana, mutta ei: morsian säteili kilpaa auringon kanssa upeassa puvussaan ja mikä tärkeintä – pari näytti todella onnelliselta. Ehkä nuorempi prinsessa voisi hyvinkin kaivata lipeväjuttuista lietolaista hovinarria ja vitsiniekkaa, joka palauttaisi kauniille kasvoille jälleen tutun tuikkiviin silmiin asti ulottuvan hymyn: nyt vain huulet näyttivät hymyilevän… Minä tykkään sammakoista ja uudesta prinssistä myös:hänen puheensa oli oivaltava tuossa elämän tilanteessa…

  2. Roope Lipasti

    Kysyin vaimolta ja hän kielsi: en saa ryhtyä prinssiksi enkä edfes hovinarriksi. Se siitä sitten.

  3. Sinijohanna

    Nainen on aina kaunis ollessaan onnellinen. Näissä häissä kyllä morsian säteili kauneutta sekä televisiossa että lehtikuvissa. Madde sen sijaan olin kuin vahanukke. Kaikkien pikkusiskoa hehkuttaneen miehen pisteen laskivat ainakin minun silmissäni….

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *