Blogit
Teini talossa

Risusavotta

Olemme vaimon kanssa olleet metsänharvennuspuuhissa tämän viikon. Pihallemme kun tullaan, tullaan koivukujaa pitkin ja se oli päässyt kovasti metsittymään. Tilasimme sitten oikein siirtolavankin paikalle ja sitä on nyt täytelty oksilla ja risuilla viikonlopun ajan.

Mut ei nää koskaan ihan putkeen mee. Oikein kahteen kertaan juttelin lavantuojan kanssa puhelimitse että mihin se laitetaan ja sitten vielä ohjastin kuopusta, että kertoisi kuskille, jos lava sattuisi tulemaan sillä aikaa kun olen poissa.

Ja lopputulos? No se lava tietenkin tuli sillä aikaa kun olin poissa ja tietenkin se on täysin väärässä paikassa. Aseteltu sillä lailla, että se ei ole ollenkaan siellä minne sen pyysin ja vielä varmuuden vuoksi laitettu niin päin, että sinne on todella hankala saada niitä kirottuja risuja. Se on kumma, miten näissä jotenkin aina käy näin. Putkimiesten kanssa on sama juttu: kun oikein sovitaan, että laita nyt se viemäriputki sinne maan sisään niin voi olla varma että se laittaa sen kulkemaan keittiön pöydän keskeltä.

Mutta eipä marista. Itse puuhastelu on ollut kivaa ja on mukava nähdä kuinka paljon siistimmäksi kaikki muuttuu yhdessä hujauksessa!
 

Kommentit (2)

  1. Jaana

    Tuttua juttua tuo risusavotointi. Siinä tosiaan näkee kätöstensä työn jäljen melko nopsaan. Ja toisinaan yksi puuhastelu johtaa toiseen ja idea karkaa lopulta lapasesta. Meillä osa tienpientareen risuista päätyi taannoin kompostikasan sijaan kasvihuoneeseen, jossa ne saivat ledit niskaansa ja a’lala jouluinen ilme oli valmis.

  2. Roope

    Meillä jatkuu se taas huomenna. Toinen roskalavallinen vielä täyteen ja sitten on hetken taas siistiä (ilman led-valoja tosin)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *