Blogit
Teini talossa

President John McTeini

Nythän on ollut paljon porua siitä, että mitä jos Donald Trumpista OIKEASTI tulee Yhdysvaltain presidentti. Että siinä tapauksessa kaikki menee ihan päin helvettiä.

No niin meneekin.

Mut miettikää jos Trumpia tai Clintonia ei valita kumpaakaan, vaan kisan voittaa musta hevonen nimeltä John McTeini, joka on 14 v.

Johan alkais hommat sujua. Näin:

*

Valkosessa talossa ei tehtäis mitään ennen puolta päivää (siksi P-Korea suunnittelisikin hyökkäyksen tapahtuvan jo seitsemältä aamulla, jolloin he saisivat viiden tunnin etumatkan). Mutta klo 12 presidentti McTeini lopulta nousisi, vetäisi purkillisen Batteryä, eilisen pizzan jämät ja olis valmis päivän hommiin.

Yhdeltä pitäisi pitää linjapuhe kansakunnalle. Presidentti McTeini tulis paikalle, kaivelis hetken Adidaksen salkkuaan, löytäis sieltä rypistyneitä uudistushankkeita, karkkipapereita, tyhjiä limupulloja sekä viimeviikkoisen pizzan jämät.

Mut ei linjapuhetta.

– Vittu mä muistanut tehdä sitä. Ei sanottu et se pitäis olla just tänään. Sitä paitsi ei paljo kinos.

*

Kolmelta kävisi ilmi, että P-Korea on kuin onkin hyökännyt, mutta eivät ehtineet seitsemäksi, koska kellään ei ollut varaa kelloon. Joka tapauksessa nyt pitäisi siis julistaa sota.

– Kivan noldee. Varmaan hei meen lukee jotain paperia johonkin kameroiden eteen.

Mut ei auta. Lopulta presidentti McTeini suostuu ja mumisee jotain mistä ei kukaan saa selvää. Sen seurauksena Yhdysvaltain joukot hyökkäävät Korean sijaan Norjaan.

*

Neljältä presidentiltä menee hermot, koska telkkarista tulee Simpsonit ja Pentagon sättää että pitäisi lähteä sinne johonkin ”palaveriin”

– Haloo pahvit, mä oon Instassa jos on jotain asiaa.

*

Viideltä pitäisi tavata jonkun käsittämättömän pikkumaan presidentti Niinistö. McTeini siirtää tapaamisen 7-Elevenin eteen, koska karkit on loppu jo toista tuntia.

Palaverista tulee lyhyt, koska tämä Niinistö on niinku ihan 90-lukua. Tai ehkä vanhempikin.

*

Seitsemältä presidentti McTeiniä tulee hakemaan mopoautolla hänen paras kaverinsa Mike, josta on tehty liikenneministeri. He suuntaavat YK:n päärakennuksen eteen ajamaan pillurallia. Yhdeltätoista presidentin äiti soittelee poikansa perään ja kysyy, että koska tämä tulee kun kello on jo paljon ja on arki-ilta.

– Vittu joojoo tullaan tullaan.

Kahdeltatoista presidenttiä ei kuulu kotiin joten äiti soittaa uudestaan.

– Relaa nyt vähän! Me ollaan hei mopoautolla New Yorkissa. Kyl täs nyt hetki menee.

– No olisiko kannattanut ajatella ennen kuin lähditte niin kauas? äippä kysyy.

*

Aamuyöllä paluumatkalla tulee nälkä ja presidentti haluaa ostaa hampurilaisen mutta ensin pitää käydä automaatilla. Hän on unohtanut tunnusluvun, mutta hänellä on joku mikälie koodi, jonka hän sai virkaanastujaisissa. Ehkä se toimii! Presidentti McTeini näpyttelee koodin ja…

Bum!

Sen pituinen se.

Kommentit (5)

 1. Teini (15v)

  Hah hah ha! Näitä on ollu hauskaa lukea aina välillä 😀 Vaikka jotkut asiat eivät ole päteneet, kun taas jotkut ovat (ikävä kyllä!) pitäneet välistä paikkansa.

 2. Eeva

  Osu ja upposi 🙂 Hytkyin työpöydän ääressä niin että tuoli notkui ja vedet valui silmistä. Ihan mahtavaa kerrontaa ! Jos McTeini olisi ehdokkaana niin äänestäisin heti, eiku so not 😉

 3. Roope

  Tänks!

 4. päiviN

  Mielikuvituksesi ja sanallinen ulosantisi on kyllä vertaansa vailla,jälleen pelastit,ei niin ihan parhaan päiväni,kiitos…..

 5. Sari

  Voi elämä, tätä lukiessa meinasin tikahtua. Mahtava tää sinun blogi!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *