Blogit
Teini talossa

PItää olla pikkusen…

Nukuin huonosti ja mietin kaikkia raskaita asioita ja tässä sit oli tulos, ku aamulla kävin vaa’alla. Yli sata kiloa enemmän kuin edellisenä päivänä. Jotenkin musta tuntuu, että en pärjäisi Suurimmassa pudottajassa.

Hiukan tällainen tulos laittaa miettimään myös ruokavaliota. Että ehkä se illalla syöty skyr oli sittenkin liikaa.

Luonnollisesti pyörryin kun näin numerot. Kun aikanaan heräsin, kaakeleissa oli halkeamia, koska kun noin painava jätkä kaatuu niihin, halkeamia vaan tulee. Seuraavaksi muistin, että viikonloppuna on Helsingissä kirjamessut ja mun pitää olla siellä edustamassa. Mutta kun mun vaatteet on niin pieniä, ettei millään mahdu noin isolle kaverille. Tarttee sitten edustaa vaan joku pyyhe lanteilla.

Kaipa siitäkin jonkinlaisen performanssin saa aikaiseksi. Täytyy vaan hankkia kunnon kokoinen pyyhe. Ehkä yleisöllä on jopa hauskaa kun kerrankin on kirjailija, joka ei ole mikään nälkätaiteilija.

Pelottavaa on se, että yleensähän sitä painaa aamulla vähemmän kuin illalla. Enpä taida uskaltaa kokeilla illalla uudelleen. Toki on sekin mahdollisuus, että lapset tekevät kiusaa ja ovat jotenkin hieman säädelleet lopputulosta.
 

Kommentit (4)

 1. Nipsu

  Alle 90 kiloa on ihan hyvä , mutta joo voi olla tollanen lukema herätys aamusella. Toki onhan saksassa hyvä olut 🙂

 2. Roope

  Joo, se oli nk. herättävä herätys!

 3. Fili78

  Ehkä pari braatwurstia liikaa? 😀 Mutta kyllä sitä meikäläinenkin räväyttäs aamulla silmät selälleen jos vaaka tuollaista lukemaa näyttäisi :)))

 4. Jaana

  …jospa se onkin vaan reissulta mukaan tarttunutta elämänkokemusta ja painoarvoa laardin sijaan…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *