Blogit
Teini talossa

Pikkujoulut

Olin eilen pikkujouluissa, turkulaisen Linnateatterin. Lapset kritisoivat, että eivätkö ole pikkujoulut hiukan ajoissa tänä vuonna mutta muistutin siitä, että nuorimmainen antoi viime vuonna ekan joululahjatoivelistan samoihin aikoihin, joten siinä mielessä ollaan ihan linjassa.

Vähän jäsnkätti, millaista on olla selvin päin pikkujouluissa, jotka vielä pidettiin vanhalla viinatehtaalla. On nähkääs tipaton tammikuu menossa. No, siellä oli tällaista:

– Ensimmäistä kertaa pikkujouluelämässä tuli kiinnitettyä huomiota ruokaan (hyvää).
– Ensimmäistä kertaa pikkujouluelämässä odotti, että koska se kahvi oikein tarjoillaan.
– Ensimmäistä kertaa pikkujouluelämässä ei kaatanut mitään, eikä saanut hyviä ideoita, jotka myöhemmin osoittautuivat huonoiksi ideoiksi.
– Ensimmäistä kertaa pikkujouluelämässä huomasi, että tarve huudella vieraisiin pöytiin ei sanottavasti riipu alkoholin määrästä.
– Ensimmäistä kertaa pikkujouluelämässä heräsi seuraavana aamuna kello kuusi ja oli ihan et, mitäs sit tekis. Toisko maailmaan rauhan, tekisikö merkittävän väitöskirjan vai rakentaisiko Lietoon Amsterdam-tyyppisen kanavajärjestelmän.

Mainittakoon kuitenkin, että pitkällä tähtäimellä tämänkaltaiset kokeilut ovat vaarallisia ja lisäävät ihmisen dioksiinipitoisuutta sekä hämähäkinseittejä heidän hiuksistossaan sekä sisäelimissä.
 

Kommentit (2)

  1. Jaana

    …ja todennäköisesti vältyt myös pikkujouluihin liittyvältä ja noin seuraaviin pikkujouluihin asti kestävältä jälkipuinnilta siitä kuka sanoi tai teki mitä, kenelle tai kenenkä kanssa… Tuommoisiin pikkujouluihin voisin minäkin lähteä – vaikka tiukkapipo tosikko ja tosi huono juhlija olenkin.

  2. Roope

    Juu, se tuli vielä bonuksena päälle!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *