Blogit
Teini talossa

Pieniä edistyksiä

Näin se on sitten uusi kirja nähnyt päivänvalon. Huomatkaa kirjailijan silmistä kuinka koville otti (okei, eilisillan oluet ja huonosti nukuttu yö auttoivat asiaa, myönnetään)

Joka tapauksessa tähän maailmankirjallisuuden helmeen olen nyt vuodattanut jok’ikisen kirjaimen minkä osaan paitsi c:tä, x:ää, w:tä ja å:ta. Monia kirjaimia olen myös käyttänyt useaan otteeseen, mikä on lisäosoitus merkittävistä kirjailijanlahjoistani. Monipuolisuutta lisäävät vielä välimerkit, joita olen käyttänyt tosi paljon; myös ihan, miten sattuu.

Isojen kirjainten osalta voin sanoa, että harvassa kirjassa niitä on käytetty yhtä onnistuneesti – samaan aikaan merkitsevästi ja kuitenkin nöyrästi. Sivumäärä, 288, on sekin tarkkaan harkittu. Tiedättehän, että kun 288 jakaa kuudella ja vähentää tuloksesta kuusi, saa 42, mikä on samalla vastaus kysymykseen elämän tarkoituksesta. Sellainen tuskin voi olla yhteensattuma.

En voi kuin suositella tätä teosta kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita elämästä ja sen sellaisesta, sillä sen sellaista se myös käsittelee.

Nyt haen takkini ja vaihdan ammattia – ryhdyn torikauppiaaksi, taipumuksia myyntipuheisiin näköjään on!
 

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *