Blogit
Teini talossa

Perheeseen tuli opiskelija

Syksy alkoi virallisesti koulujen myötä ja meillä lähti nyt edellispäivänä viimeinenkin kouluun. Esikoinen nimittäin lähti opiskelemaan elokuvan tekemistä, Turkuun. Aika jännä tunne, kun oma lapsi on opiskelemassa.

Mukavaa oli myös, että hän ylipäänsä pääsi sinne, hakijoita oli paljon. Ei sillä, hän on kyllä lahjakas ja tehnyt elokuvia kuusivuotiaasta saakka niin että oikean miehen valitsivat. Mutta ei niistä koskaan tiedä, vähän on aina tuuriakin mukana siinä pääseekö vai ei pääse. Niin kuin elämässä kaikessa.

Tehtiin sunnuntaina viimeinen pieni ”elokuva” hänen kanssaan – viimeinen ennen kuin hänestä tulee ammattilainen. Sit mulla ei varmaan enää oo varaa hänen palveluksiina (paitsi jos hän käyttää edelleen mun jääkaapin palveluksia). Rajanaapuri-kirjani ilmestyy nimittäin saksaksi ja siitä piti tehdä saksalaisia varten pieni esittely. Se oli vielä mahdollista kuvata ihan meijän pihalla, mutta huomasin, että yhä vähemmän oli mitään varsinaisia puolivalmiita rakennelmia, jotka olis kirjaesittelyyn sopineet. Alkaakohan elämä tulla valmiiksi?

https://www.youtube.com/watch?v=Sf5_PCRy6cU&feature=youtu.be
 

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *