Blogit
Teini talossa

Perheenlisäystä

Meille on tulossa perheenlisäystä!

Viisi kappaletta saman tien. Eikä siinä vielä kaikki, nämä uudet tulokkaat ovat merkittävästi entisiä lahjakkaampia, sillä ne osaavat lentää (nämä vanhemmat lapset täytyy viedä kouluunkin autolla, niin että lentotaito on hyvin tervetullut asia).

Myöskään en muista, että edelliset lapset olisivat kuoriutuneet munasta, mutta aika ja muisti voivat hyvinkin tehdä tepposet. Siitä olen kuitenkin varma, että ennen tähän perheeseen ei ole syntynyt viitosia.

Mielenkiinnolla odotamme, koska poikue kuoriutuu. Sinänsä linnunpesän paikka on hyvä,, yläkerran ikkunalaudalla, hyvässä suojassa maailman myrskyiltä. Aika fiksu (tai tyhmä) se emo on, sillä jos menee siihen ikkunan lähistölle (sisäpuolelle siis) niin ei se lähde karkuun kovin helpolla.
 

Kommentit (2)

  1. Manta

    Onneksi olkoon! Onneksi kuitenkin kyseessä on kuitenkin ns. pieni perhetapahtuma – eikä pihapiirissä odotella esim. kurkivauvoja. Eilen koirakävelyllä törmättiin sattumalta hiljaisella suoniityllä omaa reviiriään pitävään kurkeen. Emo ei arastellut sen enempää ihmistä kuin koiraakaan vaan tuli nokka sojossa ja siipiään ärhäkästi nostellen kylmän viileästi päin. Ihan piti juoksuksi pistää, eikä ehtinyt kaivaa edes kännykkäkameraa esiin… Toisaalta hyvän otoksen olisi saanut luontoelokuvaan, jos joku olisi sen seikkailun juoksukilpailuineen saanut tallennettua jälkipolville sivusta seuraten… Kummasti yleensä aika itsepäinen koirammekin uskoi heti että meillä on nyt väistämisvelvollisuus.

  2. Roope Lipasti

    Juu ei oo kurkia täällä päin juurikaan. Mutta kohtapian on kait niitä tipuja, sitten onkin hauska seurata, miten ne pärjäävät. Luultavasti paremmin ja pienemmällä hösäämiselllä kuin omamme.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *