Blogit
Teini talossa

Palkintomatkalla

Hesarin esikoiskirjakisa ratkesi ja Aki Ollikainen voitti teoksellaan Nälkävuosi, onnea! Minutkin mainittiin juhlapuheessa, mutta valitettavasti väärässä paikassa palkinnon näkökulmasta. Kemut olivat onnistuneet ja ilmeisesti jatkot ovat perinteisesti myös, mutta sitä en nyt tällä kertaa päässyt todistamaan. Ne jatkot pidetään Sanomatalon viereisessä baarissa, jonne arvioni mukaan mahtuu noin 40 ihmistä, mutta jonne – niinikään arvioni mukaan – oli menossa noin 150 ihmistä. Yksi niistä taisi tosin olla Anna-Leena Härkönen, joka on sen verran sirokokoinen, että parantaa tilannetta osaltaan hieman.

Niin kuin tietenkin myös se, että omat jatkoni ovat junassa. Tämä juna eroaa Hesari-baarista siten, että tänne mahtuu satoja ihmisiä, mutta täällä on vain kymmeniä ihmisiä. Elämässä on kyse juuri tämäntyyppisistä ahtautumisvalinnoista.

Luulen, että tein oikean ratkaisun palatessani hyvissä ajoin varsinaiseen Suomeen pääkaupungin humusta. Huomenna aamulla on sentään työpäivä ja siihen on hyvä herätä moraalisesti ylevänä.
 

Kommentit (2)

  1. Muori

    Harmi! Olisin itse sinulle palkinnon suonut, mutta hyvä kuitenkin ettei kuitenkaan päätä juili ja ole öllö olo…

  2. Roope Lipasti

    Jep, kiitos kannustuksesta!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *