Blogit
Teini talossa

Päivähoidossa

Jaahas, toivottakaa onnea: lähden tästä päiväkotiin päiväksi. Ei, kyseessä ei ole se, että vaimo laittaa minut pois jaloista muualle hoidettavaksi, vaan ihan juttukeikasta. Saa nähdä, kuinka sitä jaksaa olla ihan pikkuisten kanssa kokonaisen päivän, vanha ihminen.
Vaan ehkäpä lapsista saa energiaa. Luultavasti edessä on ainakin paljon hassuja tilanteita sekä askartelua.
Eniten odotan kuitenkin päiväuniosiota. Toivottavasti se on pitkä.

Ihmettelen, miksei työelämässä ole laajemminkin siirrytty sen kaltaiseen systeemiin. Olisi mitä mainioin järjestelmä, jos keskijohto patistaisi työntekijät aina ruuan jälkeen puolen tunnin torkuille. 
Taidanpa osallistua kunnallisvaaleihin tätä asiaa ajaen. Kenties perustan jopa oman puolueen. Sen nimeksi tulee Nukkuvien puolue. Arvelen, että äänivyöry tulee olemaan valtava.

Mutta nyt: kaurapuurolautanen jo Raisiossa odottaa!
 

Kommentit (6)

  1. Roope Lipasti

    Raportti tulee nyt vähän myöhässä, kun on ollut kovin kiireistä (meillä päpiväkotilapsilla usein on).
    Mutta mukavaa oli ja päiväkotielämä vaikutti ylipäänsä oikein hienosti organisoidulta ja lämminhenkiseltä. Tuli vähän kade niitä lapsi kohtaan kun on koko ajan joku leikittämässä ja paijjaamassa ja kantamassa ruokaa eteen. Takuulla on kivempaa kuin päivät pääksytysten kotona äipän ja iskän kaa.
    Tosin jos huomasitte viikonlopun lehdestä, niin nykyään on kuulemma sellaisiakin vanhempia, jotka pitävät lapsen ihan koko ajan päiväkodissa, myös loma-aikoina, koska ”täytyyhän heilläkin (siis aikuisilla) olla lomaa”.
    Mutta tämä ei nyt liittynyt tähän omaan päiväkotikeikkaani. Se oli oikein onnistunut, vaikken saanutkaan ottaa päikkäreitä, kun ei siellä ollut minulle omaa sänkyä eikä ainakaan selliasta johon olisin mahtunut. .

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *