Blogit
Teini talossa

Pääsiäistä odotellessa

Koska pääsiäinen on puutarhan ylösnousemuksen juhla (vaikka seurakunnat pyrkivätkin sekoittamaan siihen kaikenlaista muutakin), ajattelin olla melko tanakasti ulkosalla nämä tulevat muutamat vapaapäivät. Tallin seinää pitää korjata, mikä lisäksi on vielä jonkin verran siivoamista.
Mistä päästäänkin mielenkiintoiseen problematiikkaan:
Lumen altahan aina paljastuu roskaa ihan järkyttävät määrät. Mutta koska me toisaalta jo kertaalleen siivosimme ne roskat pois viikko sitten, niin kuinka käy nyt, kun tuli uusi lumipeite ja se sulaa viikonlopuksi? Onko siellä taas kauheat roskakasat?
Jotenkin arvelen, että on.

Puhumattakaan siitä, että ne kymmenen kaatunutta puuta pitäisi raivata jonnekin. Jos ne laittaa pikku hiljaa tulipesiin, niistä pääsee eroon joskus vuoden 2014 paikkeilla.
 

Kommentit (2)

  1. Muori

    Myrskytuhoissakin on puolensa ja puolensa. Täällä Savossa uusi lumi (vanhan surma – kuten vanha kansa ilmiötä kutsuu) peitti kivasti kaikki rojut ja roskat armeliaasti alleen jo ennen kuin kunnolla esiin ehtivät. Saa nähdä tekevätkö hankipoikasia kuten jänikset… Mutta luulen vapun merkkaavan tänäkin keväänä perinteistä ”työn” juhlaa: siivotaan pihaa, pilkotaan klapeja, rapsutetaan vanhoja maaleja ulkoseinistä yms. yms. Nyt vain vedetään mämmiä ja pashaa, jyrsitään hamstrattuja munia, lumikenkäillään, hiotaan strategioita ja kootaan puhtia tuleviin koitoksiin. Siinä mielessä pääsiäinen on oikea juhlapyhien huijari sääpuntaroinnin ja muun tilastotieteilyn suhteen, kun sen paikka kalenterissa vaihtelee viikkotolkulla suuntaan ja toiseen…

  2. Roope Lipasti

    Tiedoksi: hangen alta ei paljastunut uusia roskia! Sen sijaan on ollut melko hienot pari päivää: puusouvia aamusta iltaan, mutta nyt alkaa olla poltettavaa aika paljon!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *