Blogit
Teini talossa

Omatuntoa parantamassa

Kaveri kertoi lahjoittaneensa SPR:lle tekstiviestillä Nepalin maanjäristyksen uhreille 15 euroa. Helppoa kuin heinänteko: viestikenttään SPR ja viesti numeroon 16499

Minua hävetti, sillä olen kiusallisen huono lahjoittamaan koskaan mitään, vaikka kuulun siihen kaikkein onnekkaimpaan prosenttiin tällä planeetalla – kenties ja luultavasti jopa promilleen (näin vappuna jopa useampaan promilleen).

Mutta nyt kun näin kasvokkain kaveri asiasta mainitsi, otin itseäni niskasta kiinni ja lahjoitin tämän naurettavan summan, jolla ilmeisesti kuitenkin saadaan jopa aikaiseksi jotain. Tuli hyvä miäli.

Vapputorilta sillä olisi saanut muovisen miekan, joka olisi hajonnut ennen kuin olisi päässyt kotiin. (Ei sillä, kyllä muoviset miekatkin tarpeellisia ovat, mutta huovat lämmittävät enemmän).

Niin että numero on tuolla ylhäällä, sopii tekstailla! Ja hauskaa vappua itse kullekin!
 

Kommentit (1)

  1. Jaana

    …ja jos kännykkä on vapun jäljiltä hukassa, niin lipaskerääjiä on liikkeellä monessa kadun kulmassa ja auttaa voi vielä vapun jälkeenkin. Omastatunnostani en tohdi sanoa mitään, mutta luonnonkatastrofit ovat kovasti epäoikeudenmukaisia koetellessaan eniten heitä joilla ei ennestäänkään asiat kovin hyvin ole. Hirvittää ajatella, onko avun saaminen ajoissa edes teoriassa mahdollista vai voittaako kylmyys ja sateet kilpajuoksun aikaa vastaan.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *