Blogit
Teini talossa

Olé

Tänään lähdemme Barcelonaan koko perhe!

Tai melkein: esikoinen ei suostunut moiseen potkupallomaahan lähtemään ja jää kotimieheksi.

Se laittoi ajattelemaan, ettei tässä enää monta vuotta ole, kun kukaan lapsista ei lähde mukaan. Hyvät puolet: säästää ihan pirusti matkakuluissa. Huonot puolet:  se on samalla tärkeän ja mukavan aikakauden loppu. Lapset eivät enää olekaan lapsia ja itsestä tulee… no jos ei vanha niin ei nyt ihan hirveän nuorikaan.
Siihen on vielä onneksi hiukan aikaa. Nyt tarkoitus olisi keskittyä löytämään joka päivä joku uimala ja sitten uimisen väleissä katsella Gaudin ihmeellistä kirkkoa ja Barcelonan muuten hienoa kaupunkia.
Ilmeisesti pitää myös shoppailla.
Mutta mikä parasta, apartementomme on ainakin paperilla varsin mukavanoloinen ja tilava kuin mikä. Se on ensiarvoisen tärkeää kun porukalla matkustetaan – siis että pääsee illaksi järkevään, ilmastoituun ja kodinomaiseen paikkaan, jossa voi tehdä ruokaa ja katsoa telkkua ja istua omalla terassilla palautumassa päivän kävelyistä ja vilinästä.
Valmistautuakseni härkätaistelijoiden maan epäilemättä huonoon englanninkielen tasoon, olen opiskellut jonkin verran espanjaa tällä viikolla. Osaan yhden lauseen: ”Hablar du spanska?”

Jos ei tuolla pärjää, niin sitten ei millään!
 

Kommentit (4)

 1. Muori

  Elähän Kuomaseni nuolaise ennen kuin tipahtaa! Tuo on tuota vaihetta, mutta kun tovin vartoot, niin matkaan lähtijöitä löytyy taas – jos iskä ja äiskä maksaa matkan… Mukavaa reissua! Melkein kävisi kateeksi täällä kotomaan sateisessa suvessa, mutta kun tuli kuitenkin niitä kuhiakin…

 2. Marikki

  Meillä on just sama tilanne, kun 16v esikoinen ei haluaiai enää lähteä lomareissulle mukaan. Olen varmaan vähän liian huolehtivainen äiti, kun en millään haluaisia jättää häntä yksin kotiin kovin pitkäksi aikaa. Jos vaikka jotain sattuu…

 3. Roope Lipasti

  Meillä oli sillä lailla kivasti, että mummit asuvat tuossa vieressä, niin ei tartte silllä lailla olla ihan yksin sen kotimiehenkään.

 4. Amandak

  Kävin Barcelonassa kahden villin tyttäreni, tuolloin 10 &7 kanssa ja ihanaa oli. Espanjalaiset yllättivät lapsimyönteisyydellään ja lapsetkin osittivat voivansa välillä jopa käyttäytyä!
  Mutta uiminen on ehdoton juttu, jotta saavat purkaa energiaansa!

  Hyvää Matkaa!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *