Blogit
Teini talossa

Nyrkkeilyä

Tänään jälleen huomasin, että kuntonyrkkeilyn huono puoli on, ettei se säkki lyö takaisin. Jos löisi, laji olisi paljon mielenkiintoisempi, koska itse kullekin tekisi hyvää saada selkäänsä edes kerran viikossa, useimmille oikea annostus olisi kaksi tai kolme kertaa. Nyrkkeilystä jää jotain erinomaisen oleellista puuttumaan ellei saa pataan. Vasta kun joku hakkaa päähän ymmärtää, mistä tässä kaikessa on kyse.

Okei, myönnetään, aina voi siirtyä kehän puolelle (siirtyisin muuten, mutta kun siellä on hirveen isoja miehiä jotka lyö hirveen kovaan ja minulla on vain pieni heiveröinen tutkinto kotimaisesta kirjallisuudesta suojanani).

Sitä paitsi omaa tympäännystä ja ahdistusta kyllä voi purkaa säkkiä hakkaamalla, kuten esimerkiksi tänään onnistuneesti tein. Näin ollen on löydettävä kultainen keskitie kuten rakas ystäväni itsekuri-Buddha on sanonut. Pitäisi siis saada toisenkinlaisia versioita näiden normaalien Gandhi-säkkien oheen, jotka vain tyynesti ottavat vastaan kaiken höykytyksen niin kuin niiden ainoa tavoite tässä maailmassa olisi perustaa itsenäinen Intia. Haloo, sellainen on jo!

Niinpä tässä, vieläpä  ilmaiseksi, ehdotuksia säkkiteollisuuden tuotekehitysyksiköille. Kröhöm.

Timo Räty -säkki. Löisi ja purisi sinua ennen kuin ehtisit laittaa hanskoja käsiin ja lopulta haastaisi oikeuteen koska olet ehdotellut säkille seksiä.

Neville Chamberlain –säkki. Ei löisi takaisin  mutta heti kun palaisi kotiin huomaisi sodan syttyneen.

Timo Soini -säkki. Sellainen, johon iskut uppoavat kuin juoksuhiekkaan ja mitä kauemmin lyö, sitä varmemmin lopulta siltä tulee iso jytky joka tyrmää jo hajullaan.

Talvivaara-säkki. Jokaisella iskulla se pissii myrkyllisiä liemiä jaloille.

Chuck Norris –säkki. Jos sitä yrittää lyödä herää parin kuukauden päästä koomasta Paimiosta.

Pekka Himanen –säkki. Mitä enemmän sitä lyö, sitä kovempaa yleisö hurraa.

Lenita Airisto –säkki. Kirkuisi valkoisista urheilusukista niin kauan, että olisi pakko laittaa hanskat naulaan niitten sukkien viereen.

Helsingin huumepoliisi –säkki. Huonot puolet: niitä on vain vankiloissa. Hyvät puolet: sisällä on luultavasti rahaa tai kokaiinia.

Et pliide, tällaisia tuotantoon!
 

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *