Blogit
Teini talossa

Nobelisti

Nyt jännittää saanko fysiikan Nobelin vaiko enkö. Kerran lukiossa oli nimittäin pari ekaa tehtävää kokeessa oikein, mutta ei siinä vielä kaikki: olen empiirisesti onnistunut todistamaan, ettei gravitaatiota oikeasti ole. Olen purkanut hevostallistamme käytännössä kaikki katon tukirakenteet ja siellä se vain edelleen möllöttää ylhäällä!
*
Fysiikan Nobelin lisäksi katson ansaitsevani myös byrokratianvastaisuuden Nobelin, jos sellainen tänä vuonna jaetaan. Meinaan tuo kattohomma osoittaa myös sen, että rakennusmääräykset erityisesti kattorakenteiden osalta ovat vahvasti ylimitoitettuja.
*
Kemian Nobelin voisin ottaa ponnisteluistani halvan ja hyvän terassinsuoja-aineen kehittelystä: siihen tulee puuöljyä, jonkin verran tervaa sekä tärpättiä jotta se terva liukenee. Toimii, on halpaa ja tuoksuu hyvältä, kunhan ei liioittele sen tervan kanssa. Jos liioittelee, silloin tulee olo että asuu kalastajakylässä.
*
Jos mahdollista voisin ottaa myös Nobelin rauhanpalkinnon onnistuneista sovittelutehtävistä maailman kriisipesäkkeissä kuten lastenhuoneissamme. Erityisesti kahden nuorimman konflikteihin on yleensä saatu ainakin väliaikainen rauhanratkaisu aikaiseksi.

Kiitos. Palkintorahat voi lähettää ihan kirjeitse.
 

Kommentit (6)

  1. Roope Lipasti

    Tämä oli kyllä sikäli huikeaa, että kun ryhdyin marisemaan etten ole saanut Nobelia, niin heti sain. Tai viidessadasmiljoonasosan siitä mutta yhtä kaikki! Hip hei!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *