Blogit
Teini talossa

Muorison eiku nuorison mädännäisyydestä

Oheinen kuva kertoo kaiken olennaisen siitä, miksi on niin henkeä ahdistavaa olla keski-ikäinen tavaroiden järjestyksestä sekä kunnosta vastaava talonmies. 

Meinaan, että onko tässä nyt käynyt niin, että lapset ovat jättäneet lukematta pyörätelineenkäyttöohjekirjasen, jonka ihan varmasti olen heille seitsemänä kappaleena painattanut?

Itkuhan tässä tulee. Mutta ei auta. Pää pystyyn ja kohti uusia vastoinkäymisiä. SItä paitsi vaimo huomautti, että lasten pyörätelineen käytössä ja minun vaatteiden säilyttämisessäni on kuulemma jotain samaa.

Kiistän jyrkästi.

Kommentit (3)

  1. Manta

    Näinhän sitä väitetään ettei omena kauas puusta putoa… Mutta on tuossa asetelmassa jotain… Täydellisessä rivistössä pönöttävät fillarit olisivat aika tylsä näky tuohon elämänläheiseen tilataiteeseen verrattuna. Ja niitä sieniähän on: ainakin täällä Savossa on jo kaikkea – kanttarelleja, orakkaita, haperoita, rouskuja ja keräsinpä aamulla jo ekat suppiksestkin… Vain herkkutatit ovat nousseet hiukka nihkeesti. Mutta höperöksi sienihullu tulisikin, jos vielä niitäkin olisi…

  2. Manta

    …on tuossa säilytystavassa vielä sekin pointti, että eipä löydä noita fillareita tyhmempi polkupyörävoro, joka tietty etsii niitä pyörätelineestä!

  3. Roope Lipasti

    Se on totta. Myöskään vorolle tuskin kelpaavat pyörät, joita säilytetään noin huonosti!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *