Blogit
Teini talossa

Motissa

Talomme ohitse menee tie, jota pitkin pääsee esim. pois täällä. Yhdessä kohtaa on Simon & Garfunkelin kuuluisaksi tekemä Bridge over troubled water. Ja nyt se bridge laitettiin remonttiin. Se tarkoittaa, että seuraavan viikon ajan sitä tietä pitkin ei pääse täältä pois.

Tääl on toisin sanoen nyt vähän tällainen Dunkerque-tyyppinen mottitilanne. Puuttuu oikeastaan vain 338 226 liittoutuneiden sotilasta ja saman verran saksalaisia. Mutta muuten on samat fiilikset.

Onneksi teiden perusominaisuus on, että ne kulkevat kahteen suuntaan. Niin tämäkin. Mutta siellä toisessa päässä on sellaisia paikkoja kuin Paimio ja Piikkiö! Maailmassa ole vielä koskaan ollut ihmistä, jolla olisi ollut jotain asiaa Paimioon ja Piikkiöön.

Vielä on vaihtoehtona ajaa Raukkalaan ja koettaa sitä kautta päästä Hämeentielle niin että pääsisi ihmisasutuksen luo. Tästä seuraa seitsemän kilometrin lisämutka matkaan, minkä lisäksi täytyy ajaa sinne Raukkalaan. Paikan nimi on tullut siitä, kun aikoinaan Liedon kirkon kattoa rakennettiin eikä osa porukasta uskaltanut kiivetä sinne, joten heitä alettiin kutsua raukkalalaisiksi.

Pyydän välitöntä evakuointiapua. Semminkin kun hiihtoloma alkoi ja olemme juuttuneet tänne lasten kanssa. Armahtakaa edes heidät ja pelastakaa jonnekin! Vaikka mummin luokse. (Olipa kiero suunnitelma päästä nauttimaan lomasta ihan yksinään…)
 

Kommentit (2)

  1. Nimetön

    Sinne Paimioon tai Piikkiöön ei enää vuosikymmeneen oo ollut tarvetta jäädä olemaan, sieltä pääsee pois moottoritietä! Rohkeasti vaan kokeilemaan uutta jännää reittiä, lapsetkin varmasti ovat aivan rauhallisia lopun päivää, kun ovat selvinneet moisesta matkasta

  2. Roope

    Hmm… Ehkä kokeilemme!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *