Blogit
Teini talossa

MIssä tennispalloja kuuluu pitää?

Hyvä kansainvälisen tennisliiton puheenjohtaja Björn Borg,

Olin pelaamassa ja viereisellä kentällä pelasi kaksi nuorta naista. He pitivät palloja tisseissään ja kaivoivat kaula-aukkoaan aina kun tarvitsivat uuden. Kysymykseni kuuluu: onko se kansainvälisen tennisliiton hyväksymä tai peräti suosittelema tapa?

Ellei ole, niin onko mahdollista jälkikäteen vaatia omalta vastustajalta muutamia pisteitä mitätöitäväksi, koska huomioni oli jatkuvasti viereisen kentän tapahtumissa, minkä takia hävisin useita palloja? Mikä olisi sopiva määrä – pari geimiä?

Toinen asia, mikä kiinnostaa on, että näin vain kun ne kaivoivat niitä palloja, mutta missään vaiheessa en huomannut heidän laittavan niitä sinne. Molemmat olivat ihan tavallisen kokoisia tyttöjä, eikä uskoisi, että sellaisten rintaliiveihin mahtuisi palloja kovin monta tuubillista. Vaikka eihän noista naisten vaatteista koskaan tiedä, voivat sisältää yllätyksiä, joista meillä miehillä ei ole aavistustakaan. Mahtuuhan käsilaukkuihinkin uskomattomia määriä tavaraa.

Koska tämä joka tapauksessa oli ensimmäinen kerta kun poistuin kentältä hyväntuulisena, en missään tapauksessa valita. Kuitenkin ensi kerralla kun menen pelaamaan käyn lainaamassa ystävältäni Hevoselta sellaiset silmälaput, jotka estävät vilkuilun sivuille.

Ei mul muut.

Kaikkea hyvää Björn and many greetings from Finland! Tiesitkö muuten, että minulla on sinun kalsarisi? Niin, tiedän… Se on jotenkin outo ajatus.

Kommentit (2)

  1. Jaana

    Tennispalloista ja niiden säilytyskoloista en sano mitään, mutta pukeutumisesta on pakko nyt sanoa: VAU! Olipahan vaan tavattoman upeat juhlat eilen. Jäi todella hyvä maku suuhun. Kerrankin juhlittiin ihan oikeasti Suomea ja kantavaksi teemaksi nousi suomalaisuus jonniinjoutavan tissien ja tussujen kilpavilauttelun sijaan. Lisää tämmöistä juhlintaa myös jatkossa! Tehkööt tytöt tenniskentällä mitä lystäävät.

  2. Roope

    Samaa mieltä. MInusta se konsertti oli mainio sanoi Hesari mitä tahansa!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *