Blogit
Teini talossa

Miesten maailma

Luittekos lehdestä, että liikemies Toivo Sukari haluaa rakentaa Vihtiin "Miesten maailman"?
Nyt tietenkin herää kysymys, millainen miesten maailma on.
No, se on seuraavanlainen: Siellä ei ole mitään. Ei yhtään kauppaa mailla halmeilla, ei kirpputoriakaan, ainoastaan helvetin iso parkkipaikka, jonka keskelle on maalattu yksi maksullinen parkkiruutu. Miehet eivät mene siihen ja säästävät näin joka kauppareissulla pitkän pennin.
Tai onhan muitakin mahdollisuuksia. Kaveri arveli, että siellä on pirusti tehtaanmyymälän ulko-ovia, joiden ulkopuolelle on mukava jäädä autoon odottamaan, kun vaimo on siellä sisällä.
Ihan toimiva Miesten maailma voisi olla myös sellainen, jota ei rakennettaisi ollenkaan. Ensin Sukari maksaisi arkkitehdille, ettei tämä piirrä yhtään mitään. Seuraavaksi sama homma insinööreille ja rakennusmiehille. Sitten vielä muutama miljoona mainostoimistoon, etteivät nekään tekisi mitään ja lopputulos alkaisi olla kelvollinen. Paikan nimeksi tulisi ”No Idea Park” ja se sijaitsisi kyllin kaukana asutuskeskuksista niin ettei sinne vahingossakaan tulisi lähdettyä.

t. nimimerk. ”jouduin eilen lasten kanssa kaupungille”
 

Kommentit (3)

 1. Adine

  … on sen verran hyvä ehkäisyrokotus, että sitä voisi ruveta markkinoimaan vauvakuumeisille pariskunnille. Esimerkiksi kolme lasta, joista yksi huutaa koliikkia, toinen karkkia ja kolmas Nintendoa, ajankohta lapsilisien maksatuspäivä, paikka joku valtaisa ostosparatiisi ja listalla pakko-ostoksena jonkun sukulaisen hautajaisiin vaatteet koko porukalle on aika hyvä yhtälö. Siihen voi lisätä vielä vanhempien alkavan migreenin/ astmakohtauksen/ rahapulan ja viikonlopun ruokaostosten teon. Tämän jälkeen en uskalla käyttää enää mielikuvitusta, kun joku on tosielämässä unohtanut ostaa perheelle leipää.

 2. Roope Lipasti

  …pelottavalta! Itse olen pyrkinyt siihen, ettei kukaan lapsista tule mukaan ruokakauppaan. Vaimo on tähän saakka onnistunut kohtuullisesti hankkimaan lasten vaatteet niin, etteivät he ole mukana (hän tuntee lastensa maun melko hyvin), mutta nyt se ei enää oikein vanhempien kohdalla valitettavasti onnistu…

 3. Adine

  Ja lapsiakin on vain kaksi. Jos niitä on aivan pakko ottaa mukaan ostoksille, ne ruokitaan ensin ähkyksi ja kiristetään, uhkaillaan ja manipuloidaan ikäkaudelle sopivin keinoin. Toistaiseksi on selvitty kohtuullisesti.

  Vaatteiden osto on kouluikäisen kanssa oikeasti viheliäistä, kun urospuolisen jälkikasvun sovituskoppikestävyys on nolla ja ruumiinrakenne muuta kuin keskivertokakaramitoitus. Ja ihan joka paikkaan ei voi verkkareissa mennä, vaikka ne ovatkin maailman mukavimpia vaatteita. Toisaalta ihan kaikissa paikoissa ei voi myöskään heittää kärrynpyöriä. Kummankin asian kouluttamisessa on vielä pientä säätöä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *