Blogit
Teini talossa

Mielikuvaruohonleikkuuta

Tervetuloa tänne mielikuvaharjoitteluleirille.

Teette vain niin kuin minä, niin kaikki sujuu hyvin. Ensin sohvalle makaamaan ja silmät kiinni, siitä se lähtee. Itse olen mielikuvaharjoitellut nurmikon leikkaamista jo puoli tuntia ja kuinka ollakaan, lähes puolet heinästä on jo virtuaalileikattu! Ajattelin mielikuvaharjoitella vielä toisenkin puolituntisen, mutta sen jälkeen nousen ja käyn katsomassa, lähtisikö joku ruohonleikkureista oikeasti käyntiin.

Eilen laitoin jo ajettavan leikkurin akun latautumaan, mutta on silti epätodennäköistä, että se noin vain käynnistyisi. Tavallisista ruohonleikureista toinen luultavasti lähtee käyntiin, mutta valitettavasti se, joka ei ole itsevetävä,

Joka tapauksessa on niin, että ellei tuolle nurmelle kohta tee jotain, on myöhäistä, eikä siihen enää pure kuin puimuri (jollaisen saa varmaan naapurista lainaksi, kun ei ne tartte sitä kumminkaan ennen syksyä ja sadonkorjuuta).

Sitten taas toisaalta: suattaapi hyvinnii olla niinnii, että mielikuvaharjoittelen tässä saman tien myös vähän lapiohommia, joita tuolla myös odottaa. Krooh pyyh… Tai ehkä peräti siirryn riippukeinuun, kun tuolla on ulkona näköjään helle!
 

Kommentit (2)

  1. Manta

    Minä olen kokeillut samaa menetelmää tosin puutarhatuolissa meditoiden. Nurmi ei ole lyhentynyt pätkääkään, mutta yhden nuoren miehen tapasin heinikossa. Oli kuulema parasta aikaa luennolla. En tiedä oliko siinäkin kyse meditaatiosta, mutta joku puheen pulputus siellä kuului teknisestä vempaimesta. Minusta muuten tuntuu että ruohonleikkurit ovat naisvihaajia tai jotain. Vieläkin pännii viime kevät… En millään saanut leikkuria käymään, mutta annas olla kun huhuilin kaksilahkeisen apuun: pikku ryyppy, kevyt vetäisy ja sur-rur-rur. Kyllä harmitti – ja koko talven olen vielä saanut kuulla elvistelyä teemasta uros on luomakunnan – tai ainakin ruohonleikkureiden – kruunun jalokivi! Vähänkös ottaa luonnon päälle näin yksilahkeisena…

  2. Roope Lipasti

    ENsi kerralla muistat sitten sen ryypyn. Ruohonleikkurille siis. Meillä puolestaan lähtivät käyntiin ihan nikottelematta ja sain jopa lopulta leikattua ruohon. Enismmäistä kertaa kun tekee, on vielä ihan kivaakin!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *