Blogit
Teini talossa

Messuhuhuilua

Turussa vietetään Kirjamessuviikonloppua ja olen siellä varsin tiivisti sekä markkinoimassa omaa Perunkirjoitustani (tai ellei haluta välttää vääriä mielenyhtymiä niin Perunkirjoitus-kirjaani) että haastattelemassa muita kirjailijoita.

Tänään vuorossa ovat ensin Tatu ja Patu ja myöhemmin päivällä Herra Huu. Toivon, että ovat itse paikalla eivätkä ole lähettäneet edustajikseen Aino Havukaista, Sami Toivosta ja Hannu Mäkelää. Vaikka ihan kiva heidätkin on tavata, ei sillä.

Mutta olisi se jotain keskustella itsensä Herra Huun kanssa. Herra Puu ei varmaan tosin sanoisi mitään ja saattaisi käyttää myös jonkinlaisia taikakeinoja. Tai sitten me vain joisimme harmaata jaarlia.

Ja kirjojakin pitäisi hankkia. Ostan yleensä messuilta koko vuoden satsin kerralla. Saapi nähdä mitä tarttuu tassuun.

Kjell Westö ainakin. Kunkku, ehkä. Guilloun uusin. Remes (pakkohankinta, ei tule uni ellei saa kerran vuodessa lukea Remestä vaikka vaimo katsookin nenänvarttaan pitkin). Maija Vilkkumaa pitää hankkia siksi, koska tällä hetkellä vaaka on taas kallistumassa sen puolen, että rakastun hänen sijaan Jonna Tervomaahan, koska häneltä on juuri tullut levy, josta pidän. Runoilija Henry Lehtosen kanssa sovimme, että vaihdamme kirjamme (huumeisiin). Ja sitten pitää tehdä myös heräteostoksia.

Jos joku meitsiä haluaa tavata niin allekirjoitan mitä ikinä eteeni tuodaan, myös vekseleitä, Akateemisen osastolla klo 14 ja Kansallisessa klo 16.50. Höpötystäni voi kuulla klo 17.10.

                    

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *