Blogit
Teini talossa

Messuamista

Tänään alkavat Turun Kirjamessut. Olen siellä sekä haastattelijana että haastateltavana. Nyt jännitystä aiheuttaa se, onko uusi kirjani ilmestynyt vai ei. Siinä kävi niin, että kysyivät ensin WSOY:ltä että sopiihan minun tulla messuille esiintymään, mutta sitten myöhemmin huomasin, että olivat laittaneet kirjan ilmestymään vasta 14.10. eli kahden viikon päähän messuista, mikä suoraan sanoen aavistuksen vaikeuttaa messuvieraiden ostotapahtumaa.
No, asiaa setvittiin ja painoa aikaistettiin niin että kirjan pitäisi olla valmis, mutta en ole kyllä itse moista vielä nähnyt.
Jos siis näette kadonneen kirjani jossain, niin toimittakaa nopeasti Turun messukeskukseen: kirjan nimi on Terveisin Robinson Saarinen ja se on lasten romaani, joskin aiheeltaan ehkä aika ikään sitomaton. Siinä päähenkilö Pekka Saarinen herää eräänä aamuna ja kaikki muut ihmiset ovat kadonneet johonkin. Ja sitten… mutta enpä kerrokaan enempää.
Sen sijaan vannon ja vakuutan, etten tällä kertaa tuhlaa yli satasta uusiin kirjoihin. On tullut vähän tavaksi nimittäin hankkia syksyn uutuudet juuri Turun messuilta ja silloin usein mopo vähän karkaa käsistä… Sitä paitsi tänä vuonna minulla ei oikein ole käsitystä, mitä kirjoja on ylipäänsä ilmestynyt. Täytyy siis mennä avoimin mielin ja fiilispohjalta.
 

Kommentit (3)

  1. Muori

    Toivossa on hyvä elää, toteaa nimimerkki kerran hankituista kirjoista en luovu. Meillä harrastetaan säännöllisin väliajoin olosuhteiden pakottamana ”sisustamista” hankkimalla kirjahyllyjä sinne, tänne ja pikku hylly vielä tuonnekin… Pikapuoliin semmoinen täytynee sijoittaa veskiinkin muiden paikkojen täyttyessä. Onnittelut uudesta kirjasta!

  2. Roope Lipasti

    Kiitos! Kyllä se kirjakin lopulta ehti ja haastattelukin meni hyvin. Nyt sitten vain toivomaan, että lukijatkin tykkää!

  3. riut

    Hei kiva. Tänne pääsee kommentoimaan rekkaamatta. 🙂 Minä tykkäsin ainakin haastattelusta ja ehkäpä pääsen vielä kirjankin kimppuun. Vaikutti mielenkiintoiselta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *