Blogit
Teini talossa

Matkamies maan

Olen lähdössä ensi viikolla Saksaan ensin Frankfurtin kirjamessuille ja sitten vielä pienelle Saksan-kiertueelle markkinoimaan kirjaani Perunkirjoitus eli Ausflug mit Urne på tyska.

Ihan on olo ku maailmanympärimatkalle lähtisi. En ole ollut kotoa näin pitkään poissa (puolitoista viikkoa) sitten vuoden ikinä. Siis en koskaan. Näin ollen se on siksikin jännittävää, mutta ennen kaikkea silti mukavaa. On hauska tavata kaikenlaisia uusia ihmisiä ja saada yrittää puhua saksaa. Uusia kaupunkejakin tulee: Kölnissä en oo ikinä käynyt ennen ja Münchenissä vuonna 1982 joten siitäkin on tovi.

Hassua miten tämänikäisenä (44) yhtäkkiä huomaa, että on hankkinut puolihuomaamattaan itselleen toisen ammatin ja sitten se yhtäkkiä avaa ihan uudenlaisia juttuja elämään. Se on kivaa!

Ajattelin ottaa lenkkikamat mukaan niin pääsee tutustumaan kaupunkeihin silläkin lailla. Ja sitten on vain mukava haahuilla yksinään siellä ja täällä, koska se virallinen ohjelma on yleensä muutaman tunnin illalla niin että aikaa kyllä jää haahuiluunkin.

Epäilemättä on kiva tulla sitten taas kotiinkin, mutta sen verran harvinainen on tällainen matka, että matkakuume on jo noin 38 asteessa.
 

Kommentit (1)

  1. Jaana

    Antoisaa reissua, mutta älä nyt kuitenkaan vallan kokonaan saksalaistu ja unohda meitä kotimaisia lukijoitasi…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *