Blogit
Teini talossa

Marinaa

Vaimo osti kuopukselle kännykän syksyllä (perheen 54. vuoden sisällä) ja liikkeessä sitten ehdottivat että kannattaisi ottaa siihen vakuutus, jolla saa uuden kännyn, jos se vanha menee miten tahansa rikki. No vaimo on hyväuskoinen, mistä todisteena se meni mun kanssa aikoinaan naimisiinkin. Hän siis otti tän vakuutuksen. Kuopus ei luonnollisestikaan pettänyt odotuksia vaan rikkoi kännykkänsä, joten eikun hakemaan uutta!

No.

Tietenkään ei saatu uutta sieltä mistä se piti saada. Sen sijaan kännyn sentään sai jättää sinne liikkeeseen sillä aikaa kun meni tekemään ilmoituksen vakuutusyhtiölle. Aivan mahtavaa! No, aikanaan sieltä tuli päätös, että juu korvataan.

Tämän jälkeen kodinkoneliikkeessä ilmeisesti yritettiin iltapuhteeksi liimailla sitä screeniä kokoon, koska vasta viikon päästä sieltä tuli ilmoitus, että saa nyssit kumminkin tulla hakemaan uuden luurin.

Menin hakemaan ja kävi ilmi, että siinä vakuutuksessa oli 30 euron omavastuu (mikä ei aikanaan jostain syystä ollut tullut puheeksi). Koska vakuutus oli maksanut viisi kymppiä, kuluja tähän kirottuun 150 euron jogurttipuhelimeen tuli 80 euroa plus matkat ja kaikkiaan kahden viikon odotus.

Mutta ei siinä vielä kaikki: pyysin kaupasta, että voisko poika saada sen kännynsä valkoisena, kun se oli toive.

Juu ei voi. Kun vakuutusyhtiön päätöksessä lukee että känny korvataan mustana.
 

Kommentit (1)

  1. Jaana

    …ja aikahan on rahaa plus että asiakkaan haivenet harvenevat kun niitä repii perätessään oikeuksiaan… Tämä ei ole oikea menettely, mutta aika monta kertaa tulee kärsittyä ns. ruttu omassa kupeessaan kun käytännöt tietää. ”Hauskin” kokemus oli junnun kannettava, johon myyjäpuolen edustajat väittivät kaatuneen maitoa, mitä ei ihan satavarmasti ollut aparaatin ostajallaan ollessa tapahtunut. Ei edes salaa, koska koneen varsinainen käyttäjä ei juo/käytä maitoa – vesivahinko olisi sentään voinut olla edes teoriassa mahdollisuuksien rajoissa… Aikaa paloi ja hermot venyivät – huh,huh – ja lopulta vastaan tuli meidän oma kotivakuutus. Eli kyynikko sai aiheen epäillä liikkeiden tarjoamien vakuutusten olevan vain uusi tapa huijata ja rahastaa kilttejä ja hyväuskoisia asiakkaita…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *