Blogit
Teini talossa

Maailman paras puutarhuri

Mä oon kaksikymmentä vuotta yrittänyt kasvattaa hedelmäpuita. ja vihdoin on tullut aika julkistaa kasvatuksen tulokset. Otin niistä tänään oikein taidekuvat, kun ajattelin osallistua ens kesänä johkii viherpeukalokisaan. Valmiuksia ja lahjoja näyttäisi olevan tässäkin lajissa.

Ei jumalauta. Kattokaa nyt noita. Kyllä ei syödä syksyllä luumuja eikä päärynöitä. Noilla kirsikkapuilla ei paljon japanittaria vokotella. Ja sit toi saatanan omenapuu. Sitä hävettää pelkkä olemassaolo niin että se yrittää kaatumalla tehdä itsemurhaa. Ei oo ykskään puutarhuri maailmanhistoriassa aikaisemmin yltänyt moiseen.

(Se menee aika lailla niin, että minä ostan puita ja puput syö ne. Sitten ostan lisää puita ja puput syö nekin. Sitten ostan puita ja puput syö ne jne. )
 

Kommentit (6)

  1. namnlös

    Kun otat, revit heinän pois puun tyveltä, n. 50 cm levyisesti joka suuntaan ja laitat sen jälkeen katteen, joka voi olla kaupan kuorikatetta säkissä tai jostain ilmaiseksi hankittua puun parkkia. Katteen alle voit vielä levittää sanomalehtiä, niin loppuu se heinän kasvu. Katetta reilu kerros. Ensi keväänä voit lisätä katetta. Juurtuva puu joutuu kilpailemaan heinän juurten kanssa eikä kasva vaan heinän juuret ikään kuin tukehduttavat sen ja puu kituu. Kun kerran teet tämän kunnolla, niin saat olla melko rauhassa pitkään eli niin kauan, että heinä ei enää pärjää puulle, kun se on kunnolla juurtunut ja lähtenyt kasvuun.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *