Blogit
Teini talossa

Lupauksia

Noin vaihtui uusi vuosi ja loppui tämä lorvailu. Huonoksi on mennyt, kun edes uudenvuodenpäivänä ei saa nukuttua seitsemää pidemmälle. Raketit joka tapauksessa olivat niin hienoja, että anoppilan naapuri oli luultavasti hakenut niitä varten pankkilainaa.

Ja sitten uudenvuodenlupauksiin.

1. Tänäkään vuonna en polta tupakkaa
2. Jahka oopperaprojektimme on ohi ja sen karonkka vietetty (15.1.) alkaa tipaton tammikuu, joka kestää pääsiäiseen saakka.
3. Kirjoitan jatko-osan Vilhelmiina –lastenkirjoihini, mutta muuten vähennän sadalla prosentilla osallistumistani erilaisiin kulttuuriprojekteihin, joista seuraa kauhea vaiva muttei lainkaan palkkaa.
4. Koetan tulla toimeen paremmin neljäsluokkalaisemme kanssa (hän muistuttaa liikaa minua, se on sietämätöntä).
5. Lupaan syödä omenan tai jonkun muun kaskviksen kevään aikana tai viimeistään juhannukseen mennessä.
6. Palautan kirjastonkirjat ajallaan (tämän täyttäminen vaatii, etten lainaa sieltä mitään)
7. Suhtaudun ystävällisesti, mutta päättäväisen torjuvasti kaikenlaisiin puhelimen kautta tuleviin markkinointi- ja myyntitarjouksiin.
8. Jos en pysty ihan kaikkia lupauksia pitämään, lupaan olla ottamatta asiaa liian vakavasti.

Parempaa uutta vuotta kaikille!
 

Kommentit (2)

  1. Muori

    Hmm. Annoitpa taas heti vuoden alkajaisiksi roppakaupalla ajattelemisen aihetta… Viimeinen lupauksesi on mukavan armelias, mutta hitsin vaikea toteuttaa käytännössä… Toivotaan silti ettei pipo kiristäisi liikaa tänäkään vuonna – ainakaan kovin usein…

  2. Roope Lipasti

    MInulla ei muuten enää kiristä pipo ollenkaan, kun sain hienon karvalakin tuossa joulun alla lahjaksi itseltäni. On meinaan lämmin!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *