Blogit
Teini talossa

Luntaaaaaa

Ei tule yhtä kova hiki tenniskentällä kuin lumitöissä, se tuli äsken todistettua kahdennenkymmenennen kerran tänä talvena. Kun vielä hiukan hakkasi halkoja päälle, alkoi olla tuo kuntosalipuoli hoidettu.

Normaalistihan tällaisesta kuntoilusta maksetaan paikalliselle kuntosaliyrittäjälle noin sata euroa kuussa, joten kenelle tämä summa nyt pitäisi toimittaa? Voisin pistää saman tien vähän enemmänkin, kun näköjään taas alkoi sataa lunta ja pääsee kohta tekemään koko homman uudestaan.

Lumilinnanäkökulmasta piha alkaa tosin jo nykyisellään olla melko täydellinen. Ja kaunistakin on: saunamökki on kuin sokeripäällysteinen piparkakkutalo siellä hankien keskellä. Tosin sitä on ihailtava vähän kauempaa, kun lähelle ei pääse hukkumatta lumeen ennen huhtikuuta.

Tällaisina taikatalvina pitäisi ottaa paljon valokuvia, mutta arvatkaas tuleeko otettua? Ei tietenkään. Nykyään kun valokuvaaminen on helppoa kännyköiden ja ylipäänsä digitaalisuuden ansiosta, valokuvia tulee otettua entistäkin vähemmän. MIksi ihmeessä? Siinäpä sosiologeille selvitettävää

Mutta asiaan: luittekos lehdestä, että Helsinki aikoo varastoida lunta maan alle? (HS 7.1.)
– Ideana on, että jos ensi talvena ei sada lunta, sitä voidaan tuoda junaradoille ja kaduille varastosta niin että on ensi vuonnakin jotain mistä puhua.
 

Kommentit (1)

  1. Muori

    Minä voin laittaa tilinumeroni tulemaan, niin voit maksaa kuntosalimaksun sinne. Sovitaan että tuossa kesän tullen muutetaan vähän harjoitusohjelmaasi enemmän halkopainotteiseen suuntaan – seuraa säätietoja ja katso ikkunasta milloin ohjelmasi päivittyy – ja sitten saat haalia klapeja liiteriisi ensi kautta varten. Ja tuo maksu voisi kyllä olla vähän kalliimpi kuin siellä paikallisella bulkki-salilla on ollut tapana: onhan kyseessä sentään ihan ehta eko-luomu-kuntoklubi, ja kaikesta muustakin kestävän kehityksen tuotteesta täytyy muuallakin maksaa aina vähän ekstraa – vaikka tuote ei kaiken kaikkiaan ihan kokonaisvaltaisen tarkkaa tutkiskelua päivänvalossa kestäisikään…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *