Blogit
Teini talossa

Lopullinen jääkiekkoraportti

Ja tässä suora raporttini jääkiekko-ottelusta.
Mukana olivat serkukset Aksel ja Alvar, jotka pitivät huolen siitä, ettei tunnelma päässyt missään vaiheessa lässähtämään. He huusivat kuin hullut ja kommentoivat sekä selostivat koko pelin. On kansanrunousarkiston näkökulmasta menetys, ettei selostusta saatu valtakunnankanaville ja siis tallennetuksi jälkipolville: ”Koivu syötti, näiksä Koivu syötti, hyvä Koivuuu!!!!!”
Lisäksi he kieltämättä melko asiantuntevasti tunsivat jokaisen tepsiläisen nimen ja numeron. Aina kun Tepsi teki maalin, Alvar heilutti Tepsin lippua, jossa oli Koivun nimmari, mikä varmasti myös lämmitti edessä istuneen miehen päätä, hänellä kun oli vain aika vähän tukkaa enää jäljellä.

Tuossa iässä, tai fanaattisuuden vaiheessa, ei myöskään näköjään ole väliä sillä, että itse peli oli aavistuksen murskaava Tepsille – asia joka on tavallaan kivaa, mutta pelillisesti hiukan tylsää. TPS voitti Kalpan peräti 7-3 ja jo toisen erän kohdalla oli selvää, miten siinä käy.

Jääkiekko-ottelussa tärkeintä ei kuitenkaan ole peli vaan se, että saa syödä lihapiirakan nakilla ja se olikin ihan hyvää. Myös nätit tanssitytöt olivat hyviä, vaikka poikia naurattikin heidän takapuolen ketkutuksensa niin että olivat revetä ja esittivät siitä myös oman mukaelmansa. Sekin on sääli, ettei sitäkään saatu valtakunnanlevitykseen.

Summa summarum: on tunnustettava, että ellei nuorisolla – tai lapsustolla on kai parempi termi senikäisistä – olisi ollut niin hauskaa, niin luulenpa, että olisin häipynyt jo kolmannen erän alussa kotiin. Ja saattaapi olla, etten olisi alun alkaen lähtenytkään. Katsokaas kun nukutti niin vietävästi.
 

Kommentit (1)

  1. Muori

    Jess!!! Taas yksi hyvä syy pysyä erossa lätkämatseista! Tässä iässä jossa kuontalo jo muutenkin harvenee, ei kantsi ottaa riskiä että joku fanaattinen liputtaja jyystää loputkin haivenet päästä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *