Blogit
Teini talossa

Lomalla klo 10-14

Saimme lapset eläintarhaan (tosin vain aamupäiväksi isovanhempien seurassa, mutta onhan siinä aina se toivo, ettei niitä päästetä sieltä enää ulos).

Hetkellisesti taloon lankesi kouluvuoden rauha. Monta tuntia rauhallista työaikaa ja aikaa! Tätä voisi kutsua lomaksi. Ihan en tosin tiedä, riittääkö neljä tuntia vuosilomaksi ja mitä asiaan sanoo työsuojeluvaltuutettu, mutta näin nyt kuitenkin tässä firmassa.

Toisaalta asian voi kääntää niin päin, että jos tämä nyt on lomaa, niin sittenhän me ollaan lomalla noin yhdeksän kuukautta vuodessa, mikä ei ole ihan huono saavutus. Repikää siitä, opettajat!

 

Kommentit (4)

 1. Manta

  Varo vaan ettei eläintarhan auto ilmesty pihaasi ja tule etsimään häkkiinsä puuttuvaa lenkkiä…

 2. ainoanneli

  Kiitoslaulu sulle Roope raikaa,on tarinasi täynnä naurun taikaa, jutuissasi piileskelee viisauden siemen; aina ne tuo mulle hyvän mielen:)Huomaan usein palailevani noihin sun aikaisempiinkin juttuihin,on ne sen verran hyviä!

 3. Roope Lipasti

  Kiitoksia vaan kehuista! Eläintarha ei huolinut lapsia. Liian tavallisia kuulemma. Ei sellaisia kukaan tule katsomaan. Vaikka ei ne mitään tavallisia ole. Jokaisella monenlaisia erityisosaamisalueita. Nuorin esim. tosi hyvä kainalopieruissa.

 4. Nalle

  tuttu tunne..työskentelen kotona. Kesä on rankkaa, kamalaa härdelliä..odotan kovasti elokuun 12 päivää kun valtio määrää nuoret kansalaiset valistuksen ääreen. klo 9.04 kun poika pääsee vihdoin matkaan kun on ensin etsitty yhdessä kirjaa, hanskaa, pyöränavainta ja palattu hakemaan kypärää, kännykkää.. On RauhaKuppi kahvia ja nettisurffia .aah

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *