Blogit
Teini talossa

Liedon Julia

Onpa mukavaa: olen ns. kesäleskenä kaksi päivää. Se tosin tarkoittaa, että vastalahjaksi minun pitää maalata eteinen ja portaat – ja koska silloin koko yläkerta on käytöstä poissa, eikä sisäänkään kunnolla pääse, niin siksi muu poppoo on poissa.
Toki maalaamisessa on hommaa, mutta se on silti lopulta aika pieni hinta siitä, että saa kokonaisen talon hetkeksi itselleen – se kun on harvinaista herkkua näin isossa perheessä. Eilen katselin illalla jopa telkkua, tänään ajattelin räväyttää ja katsella sitä jopa päivällä – Jarkko Niemisen matsin nimittäin.
Hassua muuten, että kun on tottunut siihen että koko ajan on porukkaa ympärillä, niin yöllä oli melkein orpo olo, kun oli yksin pimeässä ja ulko-oviakin oli tämän maalauserikoistilanteen takia pakko pitää auki. Talo piti ihan outoa meteliäkin. Kaiken kukkuraksi parvekkeelleni johti jopa tikkaat, kun sinne yläkertaan ei muuten päässyt. Olin melkein kuin Romeon ja Julian Julia odottamassa Turun hiippailijaa – jos olette moisesta kuulleet (siis Turun hiippailijasta, Julia on varmaan tuttu).

Se on joku ihme tyyppi, joka murtautuu Turussa yöllä naisten asuntoihin, kun he ovat kotona – käsittääkseni ei mitään edes varasta, hiippailee vain.

Vaikka ei minulla varmaan mitään hätää ole, kun olen Juliaksi vähän liian karvainen, paitsi hiuksista.

Silti: kerran vuodessa tämä on kyllä niin luksusta, ettei mitään määrää. Kunhan nyt vain saan maalattua kaiken toisen kerran…
 

Kommentit (2)

  1. Muori

    Minäkin olen viettänyt muutaman yönseudun kesän kuluessa koirulaisemme kanssa mökillä. Lienevätkö luomusäärikarvani toimineet karkoittimena, mutta yhtään hiipparia en ole tavannut. Paitsi meidän koiran, joka katsoo velvollisuudekseen ryömiä illalla petikaverikseni isännän paikalle. Hupaisinta karvakuonon käytöksessä on kuitenkin se, että herättää minut noina öinä aina jossain puolivälissä yötä ihan vaan halutakseen vaihtaa paikkaa. No, on tyytyväinen kun minä siirryn isännän puolelle sänkyä ja koira saa jatkaa uniaan minun puolellani. Tiedä häntä – oisko seura tehnyt kaltaisekseen vai onko kahjo jo luonnostaan…

  2. Roope Lipasti

    Koira se on paras turva!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *