Blogit
Teini talossa

Leikkimielellä

Nyt tuli keksittyä hauska leikki. Lueskelin eilen illalla nykyistä ainoaa intohimoani, Economist-lehteä, kun ekaluokkalainen könysi siihen viereen ja halusi lukea myös. Kyseessähän on siis äärimmäisen kuiva, joskin asiantunteva englanninkielinen aikakauslehti, jossa on toki kuvia, mutta ne ovat yleensä hyvin pieniä ja teksti on se juttu, toisin kuin kaikissa muissa maailman lehdissä Frankfurter Allgemeine pois lukien.
Ekaluokkalainen ryhtyi lukemaan, muttei siitä tietenkään mitään tullut, joten ryhdyin kertomaan hänelle kuvasta, joka sattui olemaan sivulla. Siinä oli photoshopattu Arabian Lawrence-elokuvasta (ainakin veikkaan, että se oli siitä leffasta) valokuva, jossa kolme miestä on kamelien selässä. Tällä kertaa nämä kolme miestä olivat Barack Obama, David Cameron sekä Nicolas Sarkozy.
Ryhdyin sitten satuilemaan, mitä he siellä kamelin selässä puhuvat. Tarinasta tuli oikein ratkiriemukas, kun laitoin ne pohtimaan, pitäisikö Libyaa pommittaa vielä enemmän ja mitä sille hullulle koiralle pitäisi tehdä, soppa-ainekset voisi saada.
Seuraavaksi oli ekaluokkalaisen vuoro ja hän kertoi mainion pikku tarinan kellomainoksesta, jossa oli jotain jalkapalloilijoita mannekiineinä. Siinä ne kyselivät toisiltaan aikaa ja ihmettelivät, mistä olivatkin saaneet niin hienon kellon ja oliko se mahdollisesti Tarjoustalosta.

Enpä olisi uskonut, mihin kaikkeen Economist taipuu!
 

Kommentit (4)

 1. Pupu Tupuna

  Nyt lasket leikkiä niin vakavalla asialla, ettei kukaan kehtaa edes kommentoida. Parempi olisi vaan tyytyä vääntämään vitsiä kuolemasta, uskonnosta ja seksuaalisuudesta.

 2. Roope Lipasti

  Hih!

 3. Tuittu

  Lasten kanssa kuivakin lehti on hauskempi:D

 4. Muori

  Intohimonsa itse kenelläkin. Vaikka toisaalta ainakin täällä meillä on ollut sen verran vilpakka vappu, että mieluummin on vaikka lueskellut uuninpankolla kuin liehunut kesähepeneissään kylillä. Jopa oma intohimoni savusauna, jäi vielä eilen eka kerran tälle keväälle lämmittämättä ja talviturkki riisumatta kun taivaalta tuli lunta-räntää. Ehkä jo ensi viikonloppuna…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *