Blogit
Teini talossa

Lätkässä

Vihdoin olen saanut yhden lapsen seurakseni katsomaan jääkiekon MM-kisoja – nuorimmaiseen saakka piti odottaa, että tärppäsi. Urheilua kun nyt vaan on kivempi katsoa jonkun kanssa kuin yksinään. Tosin eilen kuopus missasi kolmannen erän, koska nukahti.

Se taas ei ollut Suomen tai Slovakian pelistä kiinni vaan Kymmenen uutisista. Niitä ei kolmasluokkalainen kestänyt torkkumatta.Itse sentään vuosien paaduttamana toimittajana pystyin katsomaan jopa uutisen Pohjoismaiden neuvostosta ja kroohpyyh, siitä kuin Venäjä zzzzz oli vaatinut heiltä kaiken maailman – hohhoijaa ku ramasee – papereita.

MM-kisat joka tapauksessa on ainoa urheilutapahtuma, jonka katson joka vuosi. Tästä syystä ei ole ihme, että meillä ollaa melkoisia asiantuntijoita tässä jalossa kilvoittelussa. Esimerkiksi se eilennukahtanut (nyttemmin toki herännyt) kuulemma tietää jo aika tarkkaan ensi vuodenkin kisajoukkueen koostumuksen. Pientä maksua vastaan voin paljastaa tämän vuoden loppuotteluparin ja tuloksenkin – jos joku haluaa vaikka laittaa pitkävetoa menemään!

PS. Nukkuvan kolmasluokkalaisen kantaminen yläkertaan kipeällä nilkalla on muuten tehtävä, jota en suosittele.
 

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *