Blogit
Teini talossa

Kyy puri

Meidän pikkukissaa puri kyy. Sen koko alaleuan alue paisui sammakoksi. Kisu piti viedä sairaalaan. (Minä olin liesussa, joten kerron toisen käden tietoja). Sairaalassa se oli tiputuksessa illan ja pääsi sitten kotiin.

Lääkäri määräsi sille opiaatteja kipulääkkeeksi – ennen kaikkea siksi että se pystyisi syömään eikä kuivuisi. Ne oli jotain samaa huumetta mitä ihmisillekin annetaan ja kuulemma sellaisia, että kissat inhoo sitä makua oikein erityisesti.  Vaimo sitten sekoitti pari tippaa lihaliemeen (jota kissa tykkää lipittää) ja purskautti ruiskulla suoraan kurkkuun.

Kissa sai sellaisen hepulin, että talo tärähti. Karvat nous pystyyn, se oli ku sähköiskun saanu ja se sen suusta alko tulla vaahtoa. Sitten se hyppi kattoon ja seinille (siinä ei toki ollut mitään uutta).

Uloskaan sitä ei ois saanut päästää, eikä aluksi päästetty, mutta kun se sai toisen, vielä suuremman hepulin siksi koska ei päässyt ulos, annettiin mennä. Aamulla se odotteli normaalilla paikallaan ikkunalaudalla, tuli sisään muina kissoina, söi kuin ei olisi käärmeistä kuullutkaan ja lähti takas ulos. Ei annettu lääkettä enää sen jälkeen ja se on ollut ihan normaali ittensä.

Se pitäisi kuitenkin vielä viedä ”maksa-arvotestiin”. Itse ajattelen, että se on kyllä rahastusta ja että jos jonkun tässä perheessä pitäisi tutkituttaa maksa-arvonsa, niin se olisin kyllä minä.
 

Kommentit (1)

  1. Ape

    Sitten ainakin sinun pitää mennä maksa-arvotestiin, jos et malta pitää näppejäsi irti niistä ylijäämä-opiaateista. Mutta onneksi kissa parani.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *