Blogit
Teini talossa

Kryptologiaa

Sitä vaan, että kävin äsken haastattelemassa yhtä opea lehteen ja ryhdyin purkamaan muistiinpanojani heti kun pääsin kotiin. Tehtävä osoittautui haasteelliseksi. MInulla ei ole suurtakaan käsitystä mitä olen mahtanut kirjoittaa.

Taustaksi kerrottakoon, että kun siirryin toisella luokalla Lietoon uuteen kouluun, opettaja pyörtyi nähdessään käsialani, eikä käsittääkseni ole herännyt vieläkään. Ja tämä tapahtui siis 1978.

Niin että voisiko joku pliis ryhtyä sihteerikseni ja kirjoittaa puhtaaksi tämän oheisen tekstinpätkän. Ja jos se onnistuu, niin täällä olisi kahdeksan vastaavaa lisää.

Vai pitäisikö suosiolla soittaa Juhani Suomelle?

Kommentit (15)

 1. Roope Lipasti

  Tuo kynäjuttu tuntuu hauskalta…

  Anu: Tyytyväisyys on mittari on oikein ja ylipäänsä siinä puhutaan siitä, millainen on hyvää kodin ja koulun yhteistyötä open näkökulmasta.

  Tärkeintä on, että yhteydenpitoa ei suoriteta minun käsialallani!

 2. pusuri

  apteekissa varmaan saataisiin selvää 😀

 3. SS

  Kannattaisko viedä apteekkiin käännettäväksi? Eikös ne ole alan ammattilaisia tässä? 🙂

 4. Mama

  No tuolla logiikalla minä olen varmaan maailman älykkäimpiä ihmisiä. Käsiala on ihan kauhea. Saan siitä useinmiten sentään itse selvää kuitenkin. Jopa allekirjoituksessa sukunimeä ei pysty lukemaan kukaan. Jo lapsena kirjoitin kirjeea kavereille koneella kun ei käsialasta saanut selvää. Joten hätäkös meillä älyköillä Roope! Hyvä kommentti muuten tuo: ”ilmankos toimittajien jutut ei vastaa sitä mitä haastateltava on sanonut” kokemusta on itselläkin.

 5. Pyry

  Kiitos Roope tästä tunnustuksesta! Sama vika vaivaa itseänikin! Olen aina tuntenut suurta alemmuutta, kun ”oikeat” toimittajat kirjoittavat muistiinpanonsa lennokkaasti lehtiöön, mutta minä en saa selvää omasta käsialastani, että tietäisin onko raapustus kauppalista vai haastattelu.
  Tästä syystä käytänkin aina nauhuria. Tosi litterointiin kyllästyneenä haaveilen uudesta laitteesta: http://www.journalistiliitto.fi/journalisti/lehti/2013/03/palstat/tyokalut-apua-litterointiin/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *