Blogit
Teini talossa

Koiruuksia

Olen siis edelleen kirjailijapäissäni Saksan-kiertueella. Eilen mulla oli muutama tunti tyhjää ja pyörähdin vähän kaupungilla (Kölnissä on aika kiva ostoskeskusta, harmi vain etten tykkää osteskella…)

Joka tapauksessa siellä oli yhdessä kadunkulmassa vähän juoponnäköinen mies jolla oli painava säkki. Ihmettelin, että mitä siellä mahtaa olla, aika painavalta se vaikutti, tai mies ainakin vähän horjahteli säkkiä siirrellessään. No, kännissä on sellaista, ajattelin – horjahtelevaista. Ukolla oli varmaan säkissä koko maallinen omaisuutensa ja vaikkei se ole paljon, niin aina sellainen jotain painaa.

Mutta sitten kun kuljin tunnin päästä samasta paikasta uudestaan huomasin, että säkissä olikin ollut koira. Aika makee, vai kuinka!

Kommentit (1)

  1. Jaana

    Veikeä piski, mutta ehkä kuitenkin mieluummin ulkoilutan tätä omaa hihnassa riekkuvaa ja jokaisille vainuamilleen jänönjäljille kiskovaa karvaista kaveriani… Mistäköhän tuo kännissä-ajattelu meidän suomalaisten ajatusmaailmassa kertoo… Tässä taannoin törmäsin erääseen tuttavaani, joka oli ollut hiljattain työtapaturmassa (siis jo ennen meidän törmäystämme…) ja liikkasi toista koipeaan. No, siihenpä pölähti paikalle vielä toinenkin hänen tuttavansa, joka tokaisi ensimmäiseksi kaverilleen: ”Ja kännissä tietty kompuroit!”

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *