Blogit
Teini talossa

Kissa ja hiiri

Lisää kissapäivityksiä:

Meijän uus kissa on osoittautunut hieman nössöksi, mikä näkyy kaiken kaikkisena varovaisuutena. Se taas on kissassa kelpo ominaisuus – ehkä se ei sitten heittäydy auton alle tai suden suuhun ihan vasiten. Lisäksi se on sillä lailla sosiaalinen, että tykkää olla ihmisten lähellä. Ei se nyt kauheasti sylissä viihdy, mutta esimerkiksi työntekoni se onnistuu torppaamaan kohtuullisen hyvin ihan vain asettumalla screenin eteen. Hankala kirjoittaa kun ei näe mitä kirjoittaa.

Tänään se seurasi pitkään silmä tarkkana kursoria ja välillä koetti ottaa sitä kiinni. oikeita hiiriä se ei saalista tai ei ainakaan ole saanut kiinni.

Syytä olisi, koska näin syksyisin ne ryökäleet aina pyrkivät sisään taloon. Olen jo aloittanut henkilökohtaisen sotani niitä vastaan ja jo kaksi on jäänyt loukkuun. Enää tuhat to go. Kerään niitä pihalle kasaan kuin hiiripöllö. Syön ne sitten keväällä, kun ruoka on pitkän talven jäljiltä meillä Liedossa vähissä.

Muistan joskus kuulleeni, että hiiret pelkäisivät kissan hajua, mutta vuosien varrella olen tullut siihen tulokseen, että se on kukkua. Ainakaan meidän kissojen hajussa ei ole mitään pelottavaa hiirien mielestä. Se on sääli. Saisivat meinaan tehdä jotain hyödyllistä naksujensa eteen. Mutta kissat ovat toisenlaisia. Vähän niin kuin teinit. Eivät ikinä tee mitään mitä niiltä odottaisi. Siksi kai ne niin kiehtovia ovatkin. Paitsi teinit.
 

Kommentit (2)

  1. Inkeri

    Kiehtovia ovat. Minulla on kahdeksan. Kissaa, ei teiniä. Olen stressaajatyyppi, tarkka,tunnollinen ja kaikkea muuta tälle ihmistyypille luonteenomaista. Onneksi kissani muistuttavat päivittäin,että kaikkeen voi suhtautua asenteella ”so what” ja kävellä vaikka rapaisin jaloin valkoisella pöydällä.

  2. nipsu

    Blogisi ja juttusi paperi kotivinkissä saa aina hyvälle tuulelle…niinkuin tämäkin. Kiitos:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *