Blogit
Teini talossa

Kesäkuumaa

On ilmoja pidellyt, kuten kuvasta näkyy. Öisin ei pysty nukkumaan, mutta onneksi päivisin on vastaavasti hereillä niin sitä on sitten koko ajan vähän niin kuin zombiena.

Mutta pihalampi auttaa jonkin verran. Kuopus on kunnostautunut siinä, ettei sieltä pois noususikaan – ennen auringonlaskua nyt kumminkaan. Ja on siellä itsekin tullut käytyä. Suoraan lenkiltä veteen = hauskaa.

Mutta nyt kerron salaisuuden: kaikkein hauskinta on kuitenkin se, että kesä on lopuillaan ja työt ja syksy ja rutiinit alkavat kohta.
 

Kommentit (2)

  1. Marikki

    Ihan saamaa mieltä tuosta salaisuudesta. Pari kuukautta on kohta haahuiltu nuorison kanssa miten sattuu, niin rutiineja ja järjestystä elämään ihan odotellaan 🙂
    Jonkun veden läheisyys olisi kyllä tänä kesänä ollut poikaa, mutta ku ei oo, niin ei.

  2. Jaana

    Juu, kyllä vähän vähempikin lämpö riittäisi. Mutta tämä kesä on nyt tätä: äärisäätä kylmästä kuumaan. Minä olen säälinyt meidän koiraparkaa, jonka olo paksun turkin kanssa näytti hankalalta ja uimarannallakin kielletään kyltillä koirien uiminen. No, sittemmin keksin kastella paksun pyyhkeen kylmällä vedellä ja kietaista koiruuden sen sisään. Ensiksi hauva tosin katsoi vähän kummissaan: – Mamma, sä oot menny sekaisin! Mutta jo hetken päästä oivalsi jutun juonen, ja nyt se viettää siestaa päivän kuumimman hetken ajan kääreissään kuin muumio ikään ja vaikuttaa kovasti nauttivan jäähdytysjärjestelmästään.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *