Blogit
Teini talossa

Karppaaminen = ihanaa

Että minä sitten rakastan tätä karppaamista!
Siis minä en tietenkään karppaa, mutta vaimo on karpannut alkukesästä lähtien. Hän on ollut hyvin tyytyväinen näkyviin tuloksiin, mikä on tietenkin mukavaa, mutta ennen kaikkea mukavaa on se, että kun asuu karppaajan kanssa, saa itsekin syödä sellaista, mistä ennen saattoi vain yksin pimeässä haaveilla. Siis voita ja oikeaa kermaa.
Tulee meinaan ruuasta melkoisesti parempaa kun laittaa sinne ihan oikeaa kermaa, eikä mitään 0.1 prosenttista litkua. Voi (no, ei nyt sentään ihan oikea voi, mutta Oivariini) puolestaan on melkoisesti parempaa leivän päällä kuin margariini. Lisäksi kananmunat kuuluvat karppaajan perusruokavalioon, joten pitkästä aikaa on saanut sellaisiakin.
Tässä saa siis niin sanotusti rusinat pullasta (tosin karppaajan perheessä ei ole pullaa). Tosin voi kyllä käydä niinkin, että ne karistetut kilot vain siirtyvät minuun. Mutta silloinhan pysyy ikään kuin läski perheessä, mikä on tavallaan, ööö, hienoa! Läskihän nyt joka tapauksessa on ikuista.
Ehdotankin, että karppaaminen määrätään pakolliseksi siten että jokaisessa perheessä edes joku karppaa niin että niillä muilla on sitten kivempi ja täyteläisemmän makuinen elämä.
Tähän asti ainoaksi ongelmaksi on muodostunut se, että karkit on ostettava itse, jos sellaisia haluaa, mutta se on pieni hinta siitä, että saa syödä kaikkea sitä, mitä ei saa syödä.
 

Kommentit (2)

  1. Muori

    Itse ketäkin uskonsa auttakoon… Ja onni täällä vaihtelee, luulen mä… Oma ”ruokauskontoni” näet palvoo mahdollisimman monipuolista ja mitään karttelematonta lähiruokaa – näin on ollut omalla kohdallani jo iät ja ajat, mutta hupaisaksi asian tekee se että minä ja minun keittiöni ollaan nykyään muotia! Ei siitä niin hirveän kauan ole, kun piti vähän salaa omaa ”uskontoaan” harjoittaa ja olo oli kuin muinaisella mustanpörssin yrittäjällä ympäristön siunaillessa että itekö se porkkanansa kasvattaa – voi miten aatamin aikuista – kyllä maar kanarian pojat tekevät sen paljon tehokkaammin ja edullisemmin.

  2. Mari

    …Oivariinia parempi on omatekoinen voi-öljy-seos. Luomuvoipaketti (200 g) +2 dl vettä+2 dl luomuoliviiviöljyä+maun mukaan himalajan suolaa. Sekoita vatkaimella ja laita kannelliseen kippoon jääkaappiin. Jähmettyy margariininpaksuiseksi. Ei transrasvoja ja lisäaineita, on luomua ja maistuu hyvälle!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *