Blogit
Teini talossa

Kärpäsenä katossa

Seuraavassa raporttini miesten pukuhuoneesta. Ovatko kaikki kuulolla?

Noh. Kaksi nuorta miestä, alle kolmekymppisiä, keskustelivat siinä saunan jälkeen merkkialusvaatteista sekä niiden estetiikasta, ennen kaikkea jostain calvinkleinin mainoksesta.

Toinen huomautti, että helppo se on moisia kalsonkeja mallimiehen pitää, kun sillä on täydellinen kroppa. Itse hän ei ostaisi sellaisia pikkareita ikinä, sillä ne eivät näyttäisi hyviltä, kun on tuota mahaakin kertynyt.
Toinen myönsi asian ja huomautti, että hänellä on vielä vaikeampaa, kun on noita rintakarvoja. Ei ikinä kehtaisi esiintyä missään pelkissä kalsareissa.
Haloo! Miehillä kuuluu olla rintakarvoja.

Sitä paitsi:
1. Miehet eivät puhu alushousuista.
2. Miehet eivät puhu alusvaatekatalogeista.
3. Miehillä saa olla rintakarvoja, itse asiassa jopa kuuluu (selkä ja kämmenselkäkarvojen tarpeellisuudesta voidaan keskustella)
4. Mihin tämä maailma on menossa, kun ei saa enää edes pukuhuoneessa jutella rauhassa ilman että joku kertoo siitä netissä?
 

Kommentit (3)

  1. Adine

    Eikä nainenkaan. Etenkään kumpaakaan sorttia kovin nuori. Kaikki on vääränkokoista, -muotoista tai ainakin väärässä paikassa. Esimerkiksi kaikki säärikarvat voisi suoraan siirtää tuuheuttamaan kuontaloa. Ja olen kuullut kerrottavan, että joillakin miehillä päälaen karvoitus alkaa iän myötä harveta siirtyäkseen juuri niihin kämmenselkiin, selkään ja varpaisiin. Onneksi iän myötä toleranssi omien jos toistenkin karvoitusjakauman suhteen helpottaa. Ikänäkö vähentää peiliin tuijottamista. Ollapa kaikki tämä toleranssi ja viisaus sekä kaksikymppisen kroppa. Kestäisikö sellaista kukaan?

  2. Muori

    Onneksi en ole mies ja onneksi en kuullut kyseistä keskustelua. Melkein voisin vannoa ettei suuni olisi pysynyt kiinni siinä tilanteessa – ja niin kuin aina meidän savolaisten kanssa vastuu olisi jäänyt kuuntelijalle… Olen muuten tässä viikon mittaan ihmetellyt, miksi jotkut homofobiset tyypit yököttelevät yleisönosastoissa linnassa tanssineita muutamaa homoparia, jotka eivät yrittäneet esittää muuta kuin mitä ovat (aplodit tästä) ja joilla oli sentään vielä vaatteetkin päällä juhliessaan – toisin kuin muutamilla nimeltä mainitsemattomilla ladyillä…

  3. nainen-92

    Kyllä mun mielestä miehen pitää olla mies (varsinki suomalaisen miehen :)) vaikka ois nuorikin, kalsareista ei keskustella eikä oikeestaan vaatteista muutenkaan. Niin paljon ku se välillä ärsyttääki…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *