Blogit
Teini talossa

Joulun viettoon

25 astetta pakkasta, mutta putket eivät siitä huolimatta ole jäässä! Jotain on tapahtunut sinä kahdeksana vuona kun olemme täällä pellolla asuneet. Ensimmäisenä talvena oli ihan kamalaa: heti kun tuli yli kymmenen astetta niin putket sanoivat pam. Eristystoimenpiteet ovat siis olleet onnistuneita.

Muutenkin talo alkaa olla kohtuullisen lämmin, kunhan vain jaksaa laittaa takat päälle. Tuli luo tunnelmaa, joskin polttopuut alkavat olla hälyttävän vähissä jo tähän aikaan vuodesta.

Mutta muuten kaikki näyttäisi olevan valmista joulun tulla: kuusi on kaadettu, lahjat suurin piirtein ostettu (pitäisi vielä paketoida) ja työtkin suurimmaksi osaksi tehty eli voi keskittyä olennaiseen (tennisvuoro klo 12.14).

Hyvää joulua siis itse kullekin!

PS. Haluan laittaa tämän linkin tähänkin, niin hieno biisi on kyseessä. Pikkuveljeni muusikkoystävineen on nimittäin jo vuosikymmenen ajan pitänyt hyväntekeväisyysjoulukonsertin Turun Katariinan kirkossa. Tänä jouluna hän oli säveltänyt sinne uuden joululaulun. Se on aika veikeä.
www.youtube.com/watch

Kommentit (1)

  1. Muori

    Olematta mitenkään kilpailuhenkinen, panen silti paremmaksi: miinus 31 astetta aamulla – ja vesi tulee yhä putkista. Jess! Ja meidänkin pirtissä pyörii jo tällä hetkellä suhteellisen stressitön Hymy-Ellen muorikin. Hampaat irvessä kinkkua paistava ja kiroileva versio olisikin kamala… Toivottavasti niitä ei ole tänä jouluna missään…
    Rauhaisaa Joulua!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *