Blogit
Teini talossa

Jääkiekkohälytys

Apua! Nuorimmainen on hurahtanut jääkiekkoon. Nyt se istuu päivät pitkät koneella ja katselee netistä Suomen jääkiekkojoukkueen ilmaveivejä ja väliajat etsii erilaisia joukkueita, joihin haluaa liittyä. Tätä on jatkunut jo pitkään ja tilanne alkaa olla todella huolestuttava, ellei tuo hömpötys jo kohta mene ohi.

Jääkiekko on nimittäin nykyään ihan vihoviimeinen harrastus, jopa nuuskaaminen on suositeltavampaa.

Meinaan kun näitä joukkueita ei ole Liedossa ymmärtääkseni lainkaan, joten TPS taitaa olla meille lähin mahdollinen. Ja jos olen oikein ymmärtänyt, niin harjoituksia on seitsemän kertaa päivässä ja pelit päälle. Lisäksi kuvitellaan, että vanhemmat sen lisäksi, että he maksavat ensin edustusjoukkueen aikuisten palkat (=korkeita), leipovat pullaa erilaisiin myyjäisiin.

Ei helkutti.
Olen yrittänyt viedä poikaa järkevien ja suositeltavien harrastusten, kuten tenniksen pariin, mutta vielä ei ole tärpännyt. Huokaus.

Muistan kun itse pelasin aikanaan: meillä oli tässä lähellä joukkue, pelikaverit olivat samalla luokkakavereita, eikä vanhemmilta vaadittu kuin että veivät tai hakivat lauantaiaamuna treeneihin. Eikä sitä viemistäkään niin kauheasti ollut, kun kerran oltiin kavereiden kanssa samassa joukkueessa: vientivuoro kiersi ja nakki sattui kohdalle pari kertaa kuussa.

t.. nimimerk. ”tässäkö tulevaisuuteni?”
 

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *