Blogit
Teini talossa

Itsenäisyyspäivän jälkeen

Kummallista, eilinen kirjoitukseni itsenäisyyspäivänjuhlista on jonnekin kadonnut. No, sotiemme veteraanit kiittävät etenkin siitä ja lupaavat uhrautua vielä kerran isänmaan eteen, jotta seuraavatkin kirjoitukseni mystisesti katoaisivat!

Nyt on kuitenkin juhlat juhlittu ja aika ryhtyä taas töihin. Uusi keittiömme saapui Ikeasta ja nyt se odottaa kellarissa noin seitsemässä sadassa pahvilaatikossa. Ensi viikolla täytyy ryhtyä kokoamaan sitä. Ajattelin loppuviikon valmistautua asiaan henkisesti.

Meinaan vaan, että itse kukin on varmaan joskus koonnut Ikean huonekaluja ja kokenut sen tuskan, mikä jo yhdestä pahvilaatikosta syntyy.Ja nyt niitä  on siis 700. En usko selviäväni tehtävästä ilman hermoromahdusta. Mutta kun kerran isänmaa etu vaatii, niin minkäs teet!

Muuten olen sitä mieltä, että Jenni Vartiainen oli ihanin ja sit se jääkiekkoilijan sussu kaunein.
 

Kommentit (3)

 1. Muori

  Niin olikin, mutta eikös ainakin Jenni olekin kotoisin meiltä Savosta, kuten pukusuunnittelijansakin… Ilman mitään mainontaa ja kotiin päin kiskontaa… Hienot olivat juhlat muutenkin. Tänä vuonna kaikilla vierailla näytti olevan päällä jotain, kellä nyt onnistuneempi valinta kenellä vähemmän onnistunut, mutta tissit ja tussut peittyivät – ja se on aina aika tyylikästä. Tosin YLE voisi vähän ripittää henkilöstöään – heillä ei ihan putkeen mennyt ja pahin omaan korvaan osunut kömö sattui jatkojen loppupuolella – onneksi rokkari tuli ja pelasti – ja toivottavasti haastateltavalle jäi kuitenkin ihan kivat fiilikset päälimmäiseksi ja punk raikaa jatkossakin. Ja Roope: kun henki on vahva, riittää vähäkin työ eli kaivelehan varuilta käden ulottuville jonkun asiansa osaavan raksareiskan puhelinnumero. Kaikkinaiset Ikean simppelit ja koottavat ohjeineen… heh, heh – ei niiden kokoamiseen tavan tomppelin luovuus riitä. Onnea matkaan kuitenkin!

 2. nipsu

  .. mikä homma sua odottaa. Jos saat A. tehtyä keittiön ilman ammattiapua (rakennustekniikan tai psykiatrian) ja B. siitä tulee kuvan mukainen ja C. perheesi tuntee sinut vielä homman jälkeen. Ansaitset Nobelin fysiikan palkinnon(kuvien mukaan monasti pitaisi olla kolme kättä ja osata lentää), oympiamitallin (ei dopingia!), Mannerheim-ristin (urhoollisuudesta suomalaisen sisun ja kekseliäisyyden vuoksi, jos sen on kerta ruottalainen keksiny niin täytyyhän.. ) ja partiomerkin (pärjäätte ilman keittiötä x-pituisen ajan) sekä Finlandia kirjallisuuspalkinnon (no camoon, onhan se saavutus jos tuolla koulutuksella tollasta tekee tai jos kirjaat päiväkirjaan kasauksen vaiheet tulee siitä ainakin yhtä synkkä/hauska kirja kuin viime vuotiset)!

  Onnea ja menestystä! odotan innolla (ei – ei toki vahingoniloa..) miten sujuu.
  ps meillä on oh lattialla tv, odottaa asennusta seinään.. odottanut jo syksystä..

 3. Roope Lipasti

  Olen onnistunut lykkäämään aloittamista. Totuus on edessä vasta viikon päästä.
  Kiitoksia kannustuksesta.
  Näihin kuviin, näihin tunnelmiin, nyt takaisin Pasilaan.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *